Navigera på webbplatsen Navigera

Era Försäkringar

Hemsida för bättre möjlighet till tjänstförsäljning

  • #design
  • #hemsida
  • #hastighetsoptimering
  • #seo
  • #utveckling
  • #wordpress

96

Av 100 i användarupplevelse enligt Google

2

Sekunders laddningstid

1

Helt ny säljkanal genom hemsidan
Mobil design från Era Försäkringars nya webbplats Mobil design från Era Försäkringars nya webbplats Mobil design från Era Försäkringars nya webbplats Mobil design från Era Försäkringars nya webbplats Mobil design från Era Försäkringars nya webbplats

Behov:

Era försäkringar har under många år tagit tillvara på möjligheten att låta en byrå hjälpa till med deras digitala ärenden. När det gäller hemsidan har man historiskt arbetat flitigt med sökmotoroptimering och annonsering på sökmotorer och sociala medier. Gällande sökmotoroptimeringen har arbetet till störst del bestått av redaktionell SEO vilket i sig är mycket bra att arbeta kontinuerligt med, men det får gärna stöttas upp av en god teknisk grund och en strategi för externa inlänkningar.

De två senare aspekterna saknades och det var detta som var triggern till att ett projekt för att identifiera en ny användarvänlig och konverteringsoptimerad design, initierades. Med god kännedom om kundens besöksdata och användarbeteende kunde vi snabbt hitta förbättringspunkter att arbeta utifrån.

Uppdrag:

När vi arbetat med Era försäkringars webbplats under en tid insåg vi att den tekniska grunden och användarvänligheten behövde uppgraderas och arbetas om. Vi kom snabbt överens om en plan för att både förbättra designen och skriva 0m all kod.

I samband med detta identifierade vi även möjligheten för Era försäkringar att sälja ytterligare en försäkringstjänst genom hemsidan.

Resultat:

Era försäkringars nya webbplats är ett skolboksexempel för goda förutsättningar i sökmotoroptimeringen. Webbyrån Exacta Digital har utvecklat en webbplats med en svårslagen teknisk grund. För att skapa dessa förutsättningar arbetar vi igenom en rad parametrar som tillsammans ger webbplatsen A-betyg i teknisk SEO.

Förutom en mycket god teknisk grund har Era försäkringar också en ny, fräsch och trendig design som bjuder in till både läsning och tydliga avslut för den som vill ta kontakt och kanske också använda deras tjänster. I vanlig ordning kommer vi följa upp med noggrann analys för att se hur den nya webbplatsen emottas från både gamla och nya besökare.

Besök den nya webbplatsen