Navigera på webbplatsen Navigera
SEO-byrån ökar Pawpalace organiska trafik med över 700%

SEO-byrån ökar Pawpalace organiska trafik med över 700%

Exacta Digital har sedan några månader tillbaka samarbetat med e-butiken Pawpalace för att förbättra deras synlighet online. Vi har fokuserat på sökordsoptimering och projektet har inkluderat en genomgång av butikens innehåll där vi identifierar möjligheter att förbättra texter, bilder och video. Dessutom har vi arbetat med att skapa högkvalitativa externa inlänkningar (backlinks) för att stärka butikens auktoritet på nätet.

Eftersom projektet är planerat att pågå under hela 2023 så har vi redan nu gjort en sammanställning av de framsteg som har uppnåtts. Vi är stolta över att kunna säga att Pawpalace har en ökning av sin synlighet på Google med mer än 400%. Detta innebär att fler potentiella kunder har hittat till butiken och har ökat deras möjligheter att generera intäkter.

Men det är inte allt – den organiska trafiken har också ökat med hela 700%! Detta är en fantastisk prestation och en tydlig indikation på att vårt arbete har gett positiva resultat. Det innebär också att butiken har fått betydligt fler besökare som har hittat till Pawpalace genom Google, vilket i sin tur har resulterat i ökad försäljning.

“Det gör mig superstolt att kunna sammanställa så fantastiskt fina siffror och resultat som vårt team skapar. Det här ger oss massvis av energi att fortsätta leverera högkvalitativ SEO till våra kunder.” Edvin Uddfalk Edvin Uddfalk
Head of Digital

SEO plan för 2023

Vi är glada över de framsteg vi har gjort hittills och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med Pawpalace för att ytterligare förbättra deras online-närvaro och hjälpa dem att nå sina SEO mål för 2023.

Under året är målet att öka Pawpalace organiska trafik med mellan 1000-1500%. Vi väntar med spänning på att Google ska släppa en av de första större algoritm-uppdateringar för 2023 då detta kommer att ge oss en tydlig indikation på om målen är uppnåeliga.

Pawpalace SEO resultat på Google

Pawpalace resultat på Google från mitten av november fram till idag

Vi hjälper er synas online!

Vi hjälper er synas online!

Vi har testat, chansat, gjort fel och gjort rätt. Allt detta har lett till diamantslipade och tydliga processer för hur vi får företag att synas på sökmotorer.

Kontakta oss