Navigera på webbplatsen Navigera Kontakta oss

Låt er e-butik bli en framgångssaga

Vi har gedigen erfarenhet med Woocommerce och har hjälpt många företag med försäljningen online. Vår webbyrå hjälper er med allt från design och utveckling till tredjepartslogistik, försäljning och framgång.

Wordpress

E-butik med Woocommerce

Att starta en butik är både enklare och billigare idag än för bara 20 år sedan. Då var man tvungen att betala hyra för en strategiskt placerad butikslokal. Man behövde butikspersonal och leasingavtal för kassasystem, lagerhållning och övervakningssystem för att motverka eventuella inbrott och stölder.

Idag klarar vi oss utan allt det där. Tack vare e-handeln och den ständiga uppkopplingen mot internet genom våra smartphones, finns den potentiella kunden aldrig långt bort. Dessutom kan vi med hjälp av annonsering online promota vår e-butik till målgrupper man aldrig annars kunnat nå eller sälja till.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med e-butik. Våra kreatörer har själva drivit flertalet e-butiker genom Woocommerce och har även hjälpt otaligt många kunder komma igång med deras försäljning online. Att vi valt att arbeta med Woocommerce är för att det är ett vedertaget verktyg att arbeta i om man redan jobbar med WordPress och möjligheterna att växa med verktyget är obegränsade.

Bland fördelarna Woocommerce kommer med finns många. Det mest utmärkande är att Woocommerce i grund och botten är kostnadsfritt. E-handelsverktyget kostar alltså inget att använda och man betalar heller inte för någon licens eller liknande. När det kommer till funktionalitet kommer Woocommerce packat med en hel del. Vill man utöka funktionaliteten erbjuder Woocommerce själva funktionalitet som går att addera mot en kostnad.

Oavsett er e-butiks storlek och omsättning kommer ni framgångsrikt kunna använda Woocommerce som e-handelsverktyg. Vi hjälper er gärna med allt från design till lansering av färdig e-butik, med betallösningar och den funktionalitet som behövs för att ni ska lyckas.

E-handel för B2B och B2C

Oavsett om ni säljer produkter mot privatpersoner, företag eller både och besitter vi den tekniska kunskapen att förverkliga er e-handels försäljningskanaler. Använder ni olika prissättningar mot specifika kundgrupper? Vill ni kunna sälja med och utan moms? Har ni produkter med olika moms-tabeller?

Vi kan effektivt låta ordrar av olika karaktär och som är beställda av olika kundgrupper gå genom olika system och instanser med automatiserade processer. Företagsordrar kan som exempel gå igenom ett CRM system medan ordrar från privatpersoner går direkt till ett bokföringssystem. Möjligheterna är många och ingen kravspecifikation för svår.

Vi har mångårig erfarenhet med att konfigurera e-butiker som säljer mot både företag och privatpersoner, och vi är inte rädda för en utmaning!

Sälj i Sverige eller över hela världen

Vårt team med e-butiksexperter hjälper er med att implementera funktion för att sälja i Sverige, Norden, Europa eller globalt över hela världen. Med en e-butik i Woocommerce finns det inga begränsningar när det kommer till försäljning i flera länder.

Genom att använda väl utvalda funktionstillägg i e-butiken kan den presenteras med lokala valutor, frakter och språk för det aktuella landet. Om ni istället önskar specifika e-butiker för varje enskilt land hjälper vi er med att sätta upp ett nätverk av e-butiker som kontrolleras från en och samma kodbas men uppdateras per land redaktionellt.

Betallösningar i e-butik

Vi hjälper er implementera de betallösningar ni vill använda i er e-butik och har mångårig erfarenhet från att arbeta med de största betallösningarna på marknaden. Dessa innefattar de kanske mest vedertagna betallösningarna som Klarna, Svea och Swish men även PayPal, Stripe och Qliro med flera.

Våra utvecklare älskar en utmaning. Är du osäker på om vi kan integrera den betallösning du vill använda i din e-butik? Skriv till oss, vi löser det alltid.

Exempel på gateways vi integrerar sömlöst

Klarna i e-butik
Swish i e-butik
Svea Checkout i e-butik
Qliro Logo SVG
PayPal Logo SVG
Ecster Logo SVG
Bambora Worldline Logo SVG

 

Fraktlösningar & frakter

Vi vet att en stor del av kundupplevelsen avgörs i hur och vilka fraktlösningar som erbjuds. Samtidigt har varje enskild e-butik olika förutsättningar och därför behövs också olika fraktsätt – ofta till varierande fraktkostnader.

Som del i ett bolag som huvudsakligen arbetar med logistik och distribution är det förstås självklart att vi hjälper er med integration, konfiguration och uppsättning av de fraktlösningar just nu valt att erbjuda i er e-butik.

Vi integrerar framgångsrikt fraktlösningar för både inrikes men också global distribution. Kontakta oss gärna för att prata mer om fraktlösningar och integration av dessa.

Exempel på fraktlösningar vi hjälper er med

Ingrid i e-butik
Postnord Logo SVG
DHL Logo SVG
Bring Logo SVG
Instabox i e-butik
Budbee Logo SVG
Earlybird Logo SVG
Airmee Logo SVG

 

Woocommerce ♥ Integrationer

Är det något Woocommerce verkligen utmärker sig med så är det möjligheten att integrera i princip vilket system som helst mot det. Här är möjligheterna verkligen oändliga.

Använder ni bokföringssystem, CRM-verktyg eller läser ni in lagersaldon från exempelvis Fortnox? Vi kopplar framgångsrikt ihop e-butiker i Woocommerce med olika slags verktyg, system och andra tredjeparter så att ni kan arbeta sömlöst.

Genom åren har vi producerat hundratals e-butiker vilket har gett oss en förståelse för att företag arbetar olika och således har unika kravspecifikationer.

Våra utvecklare integrerar bland annat

  • Lagersystem
  • Affärssystem
  • Bokföringssystem
  • CRM-system

Låt oss prata

Oavsett omfattning hjälper vi er gärna. Fyll i formuläret så kontaktar vi er snarast. →