Navigera på webbplatsen Navigera
E-butik i Woocommerce

Låt er e-butik bli en framgångssaga

Vi har gedigen erfarenhet med Woocommerce och har hjälpt många företag med försäljningen online. Vår webbyrå hjälper er med allt från design och utveckling till tredjepartslogistik, försäljning och framgång.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

E-butik med Woocommerce

Att starta en butik är både enklare och billigare idag än för bara 20 år sedan. Då var man tvungen att betala hyra för en strategiskt placerad butikslokal. Man behövde butikspersonal och leasingavtal för kassasystem och övervakningssystem för att motverka eventuella inbrott och stölder.

Idag klarar vi oss utan allt det där. Tack vare e-handeln och den ständiga uppkopplingen mot internet genom våra smartphones, finns den potentiella kunden aldrig långt bort. Dessutom kan vi med hjälp av annonsering online promota vår e-butik till målgrupper man aldrig annars kunnat nå eller sälja till.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med e-butik. Våra kreatörer har själva drivit flertalet e-butiker genom Woocommerce och har även hjälpt otaligt många kunder komma igång med deras försäljning online. Att vi valt att arbeta med Woocommerce är för att det är ett vedertaget verktyg att arbeta i om man redan jobbar med WordPress och möjligheterna att växa med verktyget är obegränsade.

Bland fördelarna Woocommerce kommer med finns många. Det mest utmärkande är att Woocommerce i grund och botten är kostnadsfritt. E-handelsverktyget kostar alltså inget att använda och man betalar heller inte för någon licens eller liknande. När det kommer till funktionalitet kommer Woocommerce packat med en hel del. Vill man utöka funktionaliteten erbjuder Woocommerce själva funktionalitet som går att addera mot en kostnad.

Oavsett er e-butiks storlek och omsättning kommer ni framgångsrikt kunna använda Woocommerce som e-handelsverktyg. Vi hjälper er gärna med allt från design till lansering av färdig e-butik, med betallösningar och den funktionalitet som behövs för att ni ska lyckas.

E-handel för B2B och B2C

Oavsett om ni säljer produkter mot privatpersoner, företag eller både och besitter vi den tekniska kunskapen att förverkliga er e-handels försäljningskanaler. Använder ni olika prissättningar mot specifika kundgrupper? Vill ni kunna sälja med och utan moms? Har ni produkter med olika moms-tabeller?

Vi kan effektivt låta ordrar av olika karaktär och som är beställda av olika kundgrupper gå genom olika system och instanser med automatiserade processer. Företagsordrar kan som exempel gå igenom ett CRM system medan ordrar från privatpersoner går direkt till ett bokföringssystem. Möjligheterna är många och ingen kravspecifikation för svår.

Vi har mångårig erfarenhet med att konfigurera e-butiker som säljer mot både företag och privatpersoner, och vi är inte rädda för en utmaning!

Nyheter om e-butiker

Markisgrossisten ska bli störst – tar hjälp av webbyrån

Det är med glädje vi äntligen kan berätta att Exacta får den stora äran att hjälpa Markisgrossisten med produktion av deras nya e-butik...

Läs mer

11 augusti 2021

Hey Padel expanderar utomlands – anlitar webbyrån

Tidigare under året åtog vår webbyrå sig uppdraget att hjälpa Hey Padel med den tekniska leveransen av webb för att kunna gå live på...

Läs mer

21 juni 2021

Flygupplevelse väljer Exacta

Förutom att projektet är roligt och utmanande ser vi också enorma möjligheter i de förbättringar den nya webbplatsen kommer innehålla.

Läs mer

12 april 2021

Alla nyheter från webbyrån

Betallösningar i e-butik

Vi hjälper er implementera de betallösningar ni vill använda i er e-butik och har mångårig erfarenhet från att arbeta med de största betallösningarna på marknaden. Dessa innefattar de kanske mest vedertagna betallösningarna som Klarna, Svea och Swish men även PayPal, Stripe och Qliro med flera.

Våra utvecklare älskar en utmaning. Är du osäker på om vi kan integrera den betallösning du vill använda i din e-butik? Skriv till oss, vi löser det alltid.

Exempel på gateways vi integrerar sömlöst

Klarna i e-butik
Swish i e-butik
Svea Checkout i e-butik
Qliro Logo SVG
PayPal Logo SVG
Ecster Logo SVG
Bambora Worldline Logo SVG

 

Utvalda kundcase

House of Clouds

Happy Living

Knuten Garn

Prata med oss idag

Fraktlösningar & frakter

Vi vet att en stor del av kundupplevelsen avgörs i hur och vilka fraktlösningar som erbjuds. Samtidigt har varje enskild e-butik olika förutsättningar och därför behövs också olika fraktsätt – ofta till varierande fraktkostnader.

Som del i ett bolag som huvudsakligen arbetar med logistik och distribution är det förstås självklart att vi hjälper er med integration, konfiguration och uppsättning av de fraktlösningar just nu valt att erbjuda i er e-butik.

Vi integrerar framgångsrikt fraktlösningar för både inrikes men också global distribution. Kontakta oss gärna för att prata mer om fraktlösningar och integration av dessa.

Exempel på fraktlösningar vi hjälper er med

  • Ingrid
  • Postnord
  • DHL
  • DB Schenker
  • Bring
  • Instabox
  • Budbee
  • Early Bird
  • AirMee

Woocommerce ♥ Integrationer

Är det något Woocommerce verkligen utmärker sig med så är det möjligheten att integrera i princip vilket system som helst mot det. Här är möjligheterna verkligen oändliga.

Använder ni bokföringssystem, CRM-verktyg eller läser ni in lagersaldon från exempelvis Fortnox? Vi kopplar framgångsrikt ihop e-butiker i Woocommerce med olika slags verktyg, system och andra tredjeparter så att ni kan arbeta sömlöst.

Genom åren har vi producerat hundratals e-butiker vilket har gett oss en förståelse för att företag arbetar olika och således har unika kravspecifikationer.

Våra utvecklare integrerar bland annat

Låt oss prata digitala projekt!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation med oss är det första steget mot en webbplats som ger resultat.

Hej! Jag heter Edvin Uddfalk och är byråchef. Prata projekt direkt med mig på telefon 010 - 207 45 16 eller mail edvin.uddfalk@exacta.se.

Skriv till oss