Navigera på webbplatsen Navigera
Hemsida i WordPress

Ökad tillväxt med hemsida i Wordpress

Om er hemsida ännu inte är en naturligt försäljningsdrivande kanal för er verksamhet är det hög tid att se till att den blir det. Prata med någon som vet. Prata med oss.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Vi skapar er hemsida i exceptionell kvalitet

Om ni landat på denna sida på jakt efter en webbyrå som kan hjälpa er producera er nästa hemsida så har ni hamnat rätt. Vi designar och utvecklar hemsidor i WordPress av exceptionell kvalitet och lägger stort fokus på design, användarvänlighet och sökmotoroptimering. Målet med de hemsidor vi producerar är att möjliggöra till fler affärer och öka försäljning.

Genom att lyssna på er och ställa frågor kan vi få en förståelse för vilka era verksamhetsmål är och hur snabbt ni vill nå dit. I kombination med vilka syften er nya hemsida ska fylla gör vi en plan för hur ert digitala skyltfönster, hemsidan, ska se ut, fungera och slutligen konvertera.

När ni vänder er till oss för er nya hemsida hjälper vi er hela vägen från initiering av projektet till lansering av hemsidan. Vi hanterar alla områden som design, utveckling, de mer tekniskt krävande momenten som domän, databaser och DNS-pekningar, samt lansering. Många företag som vi arbetat med uppskattar vetskapen om att det är oss man kontaktar oavsett vilken karaktär frågan är av. Vi har koll på det mesta när det kommer till hemsidor.

Nyheter om Hemsidor

5 grundläggande SEO tips för din WordPress hemsida

Förbättra din webbplats ranking! Lär dig enkla men effektiva SEO-knep för WordPress och öka synligheten online. Läs hela artikeln nu!

Läs mer

10 januari 2024

Top 5 WordPress plugins 2024: Förvandla din hemsida till en kraftfull plattform

Upptäck dessa 5 explosiva WordPress-plugin för att omedelbart förbättra din webbplatsfunktionalitet till oanade nivåer & locka fler besökare

Läs mer

09 januari 2024

7 hemligheter bakom effektiv WordPress hemsida design – Vad proffsen vet

Läs om7 metoder & knep för att maximera din WordPress-webbplats design. Få insikterna proffsen använder för effektivare webbupplevelser.

Läs mer

08 januari 2024

Alla nyheter från webbyrån

Omsorgsfull användarvänlighet

Vi anpassar designen för er nya hemsida efter er grafiska profil i kombination med vår kunskap. Genom att analysera er befintliga hemsida och förstå er verksamhet kan vi skapa en design som känns självklar från början.

Vi lägger även stort fokus på användarvänlighet i alla våra designprocesser. När designen är genomtänkt och tjänar ett tydligt syfte kan man nämligen se stor skillnad i hur besökare använder en hemsida, jämfört med när den endast är designad för att behaga ögat.

Vi är övertygade om att designen måste skapas i kombination mellan dessa två områden och applicerar detta tänk på alla hemsidor vi skapar. Genom att anpassa designen efter er grafiska profil, kan vi skapa en enhetlig upplevelse för er online-närvaro. Vi vill inte bara skapa en design som ser bra ut – utan som också är användarvänlig, enkel att navigera på och levererar resultat.

Vi vet att utseendet på en hemsida är den viktigaste faktorn för att skapa en positiv användarupplevelse. Genom att skapa design som är genomtänkt och tjänar tydliga syften kan vi hjälpa besökare hitta det de söker efter på ett enkelt och snabbt sätt. Vi vill också skapa design som är unik och som skiljer er från era konkurrenter.

Utvalda kundcase

Sjumilaskogens förskola

House of Clouds

Agersta

Prata med oss idag

Hemsida med blixtsnabba laddningstider

Vi utvecklar hemsidor som når banbrytande resultat på mellan 97-100 poäng i Google PageSpeed. Detta är möjligt genom vår unika metod att skapa hemsidor som kombinerar avancerade tekniker med rätt inställningar och konfigurationer.

Att uppnå denna höga hastighet på hemsidan är för många en ouppnåelig dröm. Men med vårt sätt att utveckla hemsidor kan vi erbjuda laddningstider som är episkt låga. Detta gynnar både besökarna som får en snabb och smidig användarupplevelse, och hemsidans möjlighet till god SEO.

Vi tar hänsyn till varje kunds unika behov och önskemål och skapar hemsidor som är anpassade efter deras verksamhet. Vi sätter användarupplevelsen i första rummet och ser till att hemsidan är enkel att navigera, lätt att förstå och fungerar smidigt på alla enheter.

När vi skapar en hemsida för våra kunder lägger vi stor vikt vid rätt inställningar och konfigurationer för att säkerställa snabba laddningstider. Vi använder avancerade tekniker som minimerar filstorlekar, optimerar bilderna och minskar antalet serverförfrågningar. Vi ser till att allt fungerar smidigt och effektivt för att ge besökarna den bästa möjliga upplevelsen.

När det gäller SEO är snabba laddningstider en viktig faktor som kan påverka placeringen i sökresultaten. Google och andra sökmotorer prioriterar snabba och användarvänliga hemsidor när de rankar sökresultat. Genom att använda vår metod för att utveckla hemsidor kan vi säkerställa att våra kunders hemsidor når höga poäng i Google PageSpeed och därmed rankas högt i sökresultaten.

Högklassig SEO

För oss på webbyrån Exacta Digital är det en självklarhet att er nya hemsida ska vara SEO-förberedd på bästa sätt. Vi kontrollerar hela processen från design till kodning för att garantera att er nya hemsida är optimerad för att klättra högt i sökresultaten.

Vi använder en rad olika tekniker för att göra er hemsida mer synlig på nätet. Vi optimerar webbsidans innehåll, inkluderar relevanta sökord och bygger länkar för att öka er relevans. Vi följer också Googles riktlinjer för att säkerställa att er hemsida rankas högt och inte straffas av sökmotorerna.

När er nya hemsida är lanserad följer vi gärna upp och fortsätter att arbeta med er för att klättra högre i sökresultaten på relevanta sökord för er hemsida. Vi övervakar också er webbsidas prestanda och optimerar den kontinuerligt för att säkerställa att den fungerar smidigt och laddar snabbt.

Vi erbjuder en rad andra tjänster i vårt förmånliga webbförvaltningsavtal. Där tillåts vi hantera uppdateringar och säkerhetskopior av er hemsida för att säkerställa att den alltid är uppdaterad och säker. Vi övervakar också hemsidans prestanda och säkerställer att den är optimerad för att fungera på alla enheter.

Vi arbetar hårt för att säkerställa att alla våra kunder får den bästa möjliga sökordsoptimeringen i deras hemsidor. Vi är måna om att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och att ge dem den support och hjälp de behöver för att lyckas online. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp med att skapa en sökmotoroptimerad hemsida för er verksamhet.

Fördelaktig webbförvaltning

När er nya hemsida har lanserats är det viktigaste arbetet enligt vår webbyrå att börja med webbförvaltning. Som er servicepartner kan vi hjälpa er hantera uppdateringar, säkerställa er webbplats säkerhet samt tillhandahålla support dygnet runt, alla dagar på året.

Webbförvaltning är en viktig del i att ha en framgångsrik webbplats. Efter lanseringen av er nya hemsida är det viktigt att fortsätta uppdatera innehållet och se till att allt fungerar som det ska. Vi kan hjälpa till med detta genom att våra fördelaktiga webbförvaltningsavtal. Med vårt team av kreatörer och utvecklare hanterar vi alla typer av uppdateringar, från små justeringar till större förändringar.

En annan viktig del i webbförvaltning är att säkerställa säkerheten för er webb. Vi kan hjälpa till med att skydda er hemsida mot potentiella hot och se till att all information är säker. Vi har omfattande erfarenhet av säkerhet och är uppdaterade med de senaste trenderna och hoten.

Förutom att hantera uppdateringar och säkerhet finns vi med ett webbförvaltningsavtal också tillgängliga för support dygnet runt, alla dagar på året.

Låt oss prata digitala projekt!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation med oss är det första steget mot en webbplats som ger resultat.

Hej! Jag heter Edvin Uddfalk och är byråchef. Prata projekt direkt med mig på telefon 010 - 207 45 16 eller mail edvin.uddfalk@exacta.se.

Skriv till oss