Navigera på webbplatsen Navigera Kontakta oss

Hosting med snabb laddningstid och hög prestanda

Med servrar placerade över hela världen levererar vår partner Kinsta världens kanske bästa webbhosting. Här har vi blixtsnabba premium servrar unikt optimerade för Wordpress-webbplatser och erbjuder hosting i världsklass.

Wordpress

För webbplatser som menar allvar

Snabba, säkra och stabila webbplatser är något som blir allt vanligare hos de traditionella hostingföretagen på den svenska marknaden. Men hur är bra är de egentligen? Vi ställde oss själva denna fråga efter att under lång tid samarbetat med hosting-företag i just Sverige.

Vår slutsats landade i att det finns hosting och det finns Hosting. Efter att ha ställt ett antal bolag mot varandra stod det snabbt klart att det fanns ett som särskilt utmärkte sig – Kinsta.

Kinsta är ett hostingbolag som valt att specialisera sig på hosting för WordPress-webbplatser. Och de gör det bra. Med hjälp av diverse konfigurationer och användandet av tjänster från tredjepartsleverantörer är en webbplats som hostas genom Kinsta mellan 30-200% snabbare än hos andra webbhotell.

Som om inte detta vore nog får vi som partner hos dem (och således även våra kunder) dessutom tillgång till fantastiska funktioner som Cloudflare, SSL-certifikat, Edge-caching och Kinstas egen CDN.

För att kunna garantera bästa möjliga leverans av de webbplatser och e-butiker vi skapar behöver vi ställa höga krav på de företag vi väljer att samarbeta med. Inte minst gäller detta när vi väljer vilket bolag som ska få hosta våra kunders webbplatser efter lansering.

Vi vet att laddningstider i synnerhet är avgörande för webbplatsens trafik, för antalet konverteringar och leads. Vi känner oss därför säkra med Kinsta som valet av hosting-leverantör för vår webbyrå och rekommenderar både befintliga och även nya kunder att låta oss hjälpa till att migrera webbplatsen till deras servrar genom vårt partnerkonto.

Hosting på Exactas egna servrar

Förutom hosting genom Kinsta erbjuder vi också serverhotell på våra egna servrar. Denna typ av hosting lämpar sig mycket väl för mer traditionella hemsidor både i WordPress men också i andra verktyg som inte kräver banbrytande laddningshastigheter eller enorma resurser.

Som hosting-kund hos våra egna servrar får du webbhotell och även möjlighet till webbmail samt domänhantering. Om du inte redan har dina domännamn registrerade hos annan leverantör hjälper vi er självklart att registrera dessa.

Prata webbhotell med oss

Oavsett om du driver en webbplats eller e-butik är du välkommen att prata hostinglösningar med oss. Vi välkomnar alla bolag som menar allvar med sin server och som vet att snabba laddningstider ger positiva effekter för såväl användarupplevelse som SEO och konverteringsgrad.

Låt oss prata

Oavsett omfattning hjälper vi er gärna. Fyll i formuläret så kontaktar vi er snarast. →