Navigera på webbplatsen Navigera
Sökmotorannonsering

En helt överlägsen marknadsföringsteknik för Google Ads

Effektiv annonsering i Google Ads innebär för mycket arbete för att hantera manuellt. När ni låter Exacta ta hand om er annonsering hanteras det därför till 99% av annonseringsrobotar - maskininlärning som automatiskt tar reda på den bästa Google Ads strategin.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Automatisk strategi för Google Ads

Exacta hjälper er gärna med effektiv annonsering på Google för er med webbplats eller e-butik. Vi strävar efter att de som annonserar med oss får kostnadseffektiva resultat och låter därför alla våra annonseringsstrategier hanteras av artificiell intelligens. Annonsering som hanteras genom AI-robotar blir ständigt mer effektiv och konkurrerar snabbt ut vilken manuell annonshantering som helst.

Nyheter om Google Ads

Hur vi hjälpte Islandshästspecialisten nå ROAS 20 i Google Ads

Vi har hanterat Google Ads för Islandshästspecialisten i lite mer än två månader och kan konstatera att ROAS är hela 20,2.

Läs mer

07 februari 2023

Alla nyheter från webbyrån

Utvalda kundcase

House of Clouds

Islandshästspecialisten

Happy Living

Prata med oss idag

Låt oss prata digitala projekt!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation med oss är det första steget mot en webbplats som ger resultat.

Hej! Jag heter Edvin Uddfalk och är byråchef. Prata projekt direkt med mig på telefon 010 - 207 45 16 eller mail edvin.uddfalk@exacta.se.

Skriv till oss