Navigera på webbplatsen Navigera
Sökmotorannonsering

En helt överlägsen marknadsföringsteknik för Google Ads

Effektiv annonsering i Google Ads innebär för mycket arbete för att hantera manuellt. När ni låter Exacta ta hand om er annonsering hanteras det därför till 99% av annonseringsrobotar - maskininlärning som automatiskt tar reda på den bästa Google Ads strategin.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Automatisk strategi för Google Ads

Exacta hjälper er gärna med effektiv annonsering på Google för er med webbplats eller e-butik. Vi strävar efter att de som annonserar med oss får kostnadseffektiva resultat och låter därför alla våra annonseringsstrategier hanteras av artificiell intelligens. Annonsering som hanteras genom AI-robotar blir ständigt mer effektiv och konkurrerar snabbt ut vilken manuell annonshantering som helst.

Vi hjälper er komma igång med er annonsering

Oavsett om ni driver en e-butik eller webbplats står vi till förfogande för er annonsering på Google. Vi har lång erfarenhet inom annonsering på Google och hjälper er gärna med allt från annonseringsbudget och strategi till annons copy.

Är ni intresserade av att veta mer om hur vi kan hjälpa er uppnå effektiv annonsering på Google? Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst möte.

Nyheter om Google Ads

Hur vi hjälpte Islandshästspecialisten nå ROAS 20 i Google Ads

Vi har hanterat Google Ads för Islandshästspecialisten i lite mer än två månader och kan konstatera att ROAS är hela 20,2.

Läs mer

07 februari 2023

Utvalda kundcase

Era Försäkringar

Islandshästspecialisten

Pawpalace

Prata med oss idag

Låt oss prata digitala projekt!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation med oss är det första steget mot en webbplats som ger resultat.

Hej! Jag heter Edvin Uddfalk och är byråchef. Prata projekt direkt med mig på telefon 010 – 207 45 16 eller mail edvin.uddfalk@exacta.se.

Edvin Uddfalk - Head of Digital

Skriv till oss

Wordpress Woocommerce Shopify