Navigera på webbplatsen Navigera
Sökmotoroptimering

Med SEO syns ni högt och brett på Google

Att synas högt vid sökningar på Google kan vara skillnaden på en framgångsrik webbplats och en som knappt har någon trafik överhuvudtaget. Det är därför SEO är så viktigt att både förstå teoretiskt men också kunna implementera praktiskt.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Sökordsoptimering – vad är det?

Krasst så är målet i nästan varenda bolag att sälja så mycket av sina produkter eller tjänster som möjligt. Därför marknadsför man inte en webbplats för sina befintliga kunder, utan även för att locka potentiella kunder. Det är här sökmotoroptimering (SEO, sökoptimering, sökordsoptimering – kärt barn har många namn) kommer att spela en betydande roll i er verksamhet.

Alla verksamheter som driver en hemsida, webbplats eller e-handel gynnas av att investera i sökordsoptimering. Google är idag den enskilt största källan där vi människor söker svar på våra frågor. Värdet i att synas högt på de sökningar som är relevanta till din verksamhet och webbplats kan i vissa fall vara obetalbart.

Den organiska indexeringen på Google och andra sökmotorer är helt kostnadsfri att finnas i. Det är som att vara med hos en tjänsteförmedlare eller liknande men utan att betala en enda krona. Men det är bara de som investerar i sin sökmotoroptimering som kommer att gynnas av sökningarna. Användare är nämligen inte beredda att leta bland hur många resultat som helst. Dessutom anses resultaten som ligger sämre placerade också vara icke tillförlitliga.

Att investera kontinuerligt och ha en SEO-plan för sin webbplats är inte bara bra för synligheten på Google, det är även en långsiktig investering som på sikt kan generera oändligt många försäljningsingångar för er verksamhet.

Nyheter om SEO

Vad är “404 Error” eller “404 Not Found”?

Hantering av 404 error förbättrar både användarupplevelse och SEO. Lär dig strategier för att optimera webbplatsens synlighet.

Läs mer

28 maj 2024

301 redirect – Vad är det?

Lär dig allt om 301 redirects och hur de påverkar din webbplats. Implementera permanenta 301:or för optimal användarupplevelse och SEO.

Läs mer

28 maj 2024

Vad är en URL?

En URL är en adress till ett unikt innehåll. Lär dig hur webbadresser fungerar och varför det är viktigt för användarvänligheten och SEO.

Läs mer

20 maj 2024

Alla nyheter från webbyrån

Så kan vi hjälpa er

Om ert mål, likt många andra bolag, är att använda er webbplats som en kanal för direkt eller indirekt försäljning av tjänster och produkter är SEO lika viktigt som betald trafik och annonsering. Till skillnad från betald annonsering är sökordsoptimering ett långsiktigt projekt som sällan pågår kortare än 6 månader fram i tiden. Detta av den enkla anledningen att SEO inte ger direkta resultat på sökmotorer. Däremot ger ett långtgående och intensivt SEO-arbete ofta fina resultat och även om projektet avslutas tenderar rankingen många gånger stagnera för att sedan behålla de positioner man tagit.

En av nycklarna till framgångsrik SEO är att under längre perioder arbeta kontinuerligt med att tillföra högkvalitativt innehåll på en webbplats. Additionen av innehåll visas som resultat i de verktyg vi använder för att mäta SEO och då är det också möjligt att optimera innehållet ytterligare. Förutom innehållet på webbplatsen arbetar vi även med teknisk SEO, off-page SEO och externa inlänkningar (backlinks).

Vi arbetar idag som leverantör av SEO-tjänster för flertalet kunder där behoven varierar. Ingen webbplats är för gammal eller ny, för liten eller stor för att låta sökordsoptimering vara en del av utvecklingsarbetet som ska generera framgång.

Utvalda kundcase

Happy Living

Cohen Mäklarbyrå

Sjumilaskogens förskola

Prata med oss idag

SEO rådgivning

Vilken SEO-strategi är bäst för er? Vilka resultat kan ni potentiellt förvänta er om ni börjar arbeta med SEO? Behöver ni sökordsoptimering överhuvudtaget?

Frågorna kan vara många och ibland är det lättast att direkt ta kontakt med någon som är riktigt kunnig inom sökordsoptimering. Om du är osäker och har frågor kring vilka fördelar SEO kan ha för din webbplats, tveka inte att kontakta oss! Vi tar gärna ett möte för att diskutera fördelarna med SEO och hur vi kan hjälpa dig att komma igång.

Låt oss prata digitala projekt!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation med oss är det första steget mot en webbplats som ger resultat.

Hej! Jag heter Edvin Uddfalk och är byråchef. Prata projekt direkt med mig på telefon 010 - 207 45 16 eller mail edvin.uddfalk@exacta.se.

Skriv till oss