Navigera på webbplatsen Navigera
AdBud som erbjuder GoogleAds genom AI väljer vår webbyrå igen

AdBud som erbjuder GoogleAds genom AI väljer vår webbyrå igen

Alla vi på webbyrån Exacta blir lite extra malliga när AdBud.io kontaktar oss tre år efter att vi producerat deras befintliga webbplats och önskar att webbyrån utvecklar en hemsida åt dem igen. Många gånger är tillfället när ett bolag vill skapa en ny webbplats också tillfället när bolaget väljer att byta leverantör av webb. Man räknar in det som inte fungerat i kalkylen och kommer många gånger fram till att det kan vara bättre att leta efter en annan webbyrå.

På Exacta har vi dock valt att positionera oss som en långsiktig partner i branschen. Vad det betyder? Att vi alltid ser till kundens nytta när det gäller investeringar i webbplatsen. För oss är det viktigast att våra kunder får hjälp med rätt vägledning och beslutsfattning för att med så effektiva medel som möjligt öka deras ROI. Med AdBud får vi ett rejält kvitto på att detta är hållbart och att det bidrar till långsiktiga relationer.

Oskar Wallén på AdBud berättar om Leva Digital

Vi valde Exacta för att vi vet vad de kan göra, och de gör det extremt bra. Det är alltid givande att få jobba med en partner som är lyhörd och kan hjälpa till med att få fram detaljerna som man inte vet själv att man vill ha. Resultatet blev 100% bra! Vi är alltid supernöjda.

Oskar Wallén, AdBud

Vilka är AdBud?

I en så stor bransch som annonsering på Google är sticker AdBud ut. Med deras egenutvecklade artificiella intelligens (AI) backas annonsering och SEM-strategier genom deras verktyg upp av data som ej går att jämföra med mänsklig hantering av annonser. Med AdBud får byråer i hela världen möjlighet att erbjuda kunder Google annonsering som sköts helt automatiskt och som blir smartare hela tiden.

AdBud startades 2018 med siktet inställt på att revolutionera marknaden för online-annonsering som vi känner den idag. Med inblick i deras verktyg och vetskap om hur det underlättar kundhanteringen för byråer, är tidsbesparande och kostnadseffektivt är vi övertygade om att de kommer lyckas.

Se resultatet av AdBuds nya webbplats genom att följa denna länk.