Navigera på webbplatsen Navigera

Webbyrå med expertis inom digital närvaro

Vi tror att en snygg digital approach tillsammans med strategisk utveckling, hög tillgänglighet och städad kod skapar fundamentet för resultatrik webb.

Vi jobbar med Design, Webbutveckling, Woocommerce, SEO, Log-tech, Google Ads och mycket mer.

Kom i kontakt med oss Läs mer om våra tjänster

Med förtroende hos bland annat

Svenskt Vatten Ida Warg Beauty AdBud DeoDoc

Utvalda kundcase

Ida Warg Beauty

Pawpalace

Markisgrossisten

Flygupplevelse

Islandshästspecialisten

Agersta

Happy Living

House of Clouds

Era Försäkringar

Det här hjälper vi er med

WebbproduktionWebbproduktion

Vi har skapat webbplatser och e-butiker med Wordpress och Woocommerce i över 10 år. När ni överlåter produktionen av er nya webb till oss är ni i trygga händer från projektstart till lansering.

Hemsida i Wordpress E-butik i Woocommerce

WebbförvaltningWebbförvaltning & hosting

En framgångsrik webbplats är sällan långsam. Vi strävar alltid efter att de webbplatser vi skapar ska vara så snabbladdade som möjligt och äger det genom att erbjuda sylvass hosting.

Läs om vår webbförvaltning Premium hosting

SökmotoroptimeringSEO

Med SEO syns ni högt och brett på Google. Vi hjälper er klättra i sökresultaten och nå resultat som vi sätter upp tillsammans.

Sökmotoroptimering

SökmotorannonseringGoogle Ads

Slå konkurrensen på fingrarna. Vi erbjuder helautomatiserad Google-annonsering som backas av maskininlärning och artificiell intelligens.

Läs mer om Google Ads

Redaktionell produktionTillgänglighet

Genom att följa Tillgänglighetsdirektivet i en webbplats säkerställer man att fler kan använda den och dess funktioner.

Tillgänglighet

Behöver ni hjälp med något annat?

Om ni behöver hjälp men har svårt att sätta ord på vad det är ni vill ha åtgärdat så låt er inte hållas. Tillsammans kan vi identifiera era behov och skapa en anpassad leverans.

Kom i kontakt med oss
Kristofer Reinsson
Anna Lagnebratt
Edvin Uddfalk
Elin Eldh Rinaldo
Lukas Hågestam Lindell

Vi är ett team med förståelse för era digitala affärer

Idag hjälper vi små, medelstora och stora företag att på olika sätt växa med hjälp av deras webbplatser. De flesta hemsidor har nämligen stor potential – men att hitta den och veta vad man bäst gör med den kräver erfarenhet. Där gillar vi att komma in i bilden 👋

Vi designar och utvecklar hemsidor som fyller tydliga syften med höga målsättningar. Vår övertygelse om att varenda hemsida har potential att bidra till bolagets omsättning grundar sig i att vi många gånger varit med och väckt den potentialen till liv.

Om ni letar efter en webbyrå som kan hjälpa er med er hemsida eller e-butik har ni troligtvis hittat rätt.

Webb som ger resultat

Vårt löfte: Smart webb som tillför värde & ger resultat

Att producera hemsidor som enbart ska resultera i en snygg digital approach vore att helt ignorera både frågeställningar och utmaningar som är nödvändiga för att skapa en bra hemsida. Det är svaren på dessa frågor och utmaningar som tillsammans skapar fundamentet för vad som tillslut ska bli en framgångsrik webbplats.

Det är därför av yttersta vikt att en hemsida som ska skapa tillväxt och generera intäkter också produceras utifrån affärsnyttan den ska tillföra. För att det ska vara möjligt behöver alla inblandade förstå affären. Därför är vi mycket lyhörda och ställer initialt många frågor för att förstå er verksamhet.

Varför ska ni välja Exacta Digital för ert webbprojekt?

Pil

Vi levererar Webb, E-handel och SEO i världsklass
Hos oss samlas decennier av erfarenhet inom design och utveckling. Vi har tagit fram lösningar som garanterar hög prestanda och strävar alltid efter att allt vi skapar ska ge riktiga resultat.

Pil

Vi brinner för det vi gör och känner ett starkt engagemang
När vi får vara en del av er kanske viktigaste investering tar vi inget för givet. Vi lyssnar in och vill förstå vad det är ni behöver, vi levererar alltid enligt plan och vi drivs av kreativ nyfikenhet.

Pil

Vi utvecklar moderna webbplatser
Vår kärna bygger på att de webbplatser vi utvecklar uppnår hög användarvänlighet, god tillgänglighet och självklart goda chanser att med rätt insatser kunna synas på rätt sökord i sökmotorer.

Prata projekt med oss
Anne Neppare

Det känns verkligen bra att se att ni har koll på hemsidan, upptäcker buggar och problem och ser till att de snabbt åtgärdas. Hemsidan är vår livlina, som gör att vi får intäkter, kursdeltagare och kunder. Snyggt!

Anne Neppare
VD, Cognosis

Företag som gett oss sitt fulla förtroende genom åren

Markisgrossisten Agersta Svenskt Vatten Ida Warg Beauty AdBud Penny Happy Living Tele2 House of Clouds Hey Padel Cognosis Morris & Luca Företagarna Näs Focksta Ella Baby

Nyheter & blogg

Webbyråer i Stockholm: Vi kartlägger

Stockholm, en av de mest digitalt framåtblickande städerna i världen, är hem till ett imponerande utbud av webbyråer. Oavsett om du letar...

Läs mer

30 maj 2023

Webbyråer i Uppsala: En överblick

Den digitala världen fortsätter att förändras i snabb takt och därmed växer behovet av professionella webbyråer. I Uppsala, blomstrar...

Läs mer

29 maj 2023

Off-page SEO och gästbloggning

Visste du att du kan sökordsoptimera din hemsida genom gästbloggning? Det är ett kraftigt verktyg för att bygga ett starkt, trovärdigt...

Läs mer

26 maj 2023

Alla nyheter från webbyrån

Låt oss prata digitala projekt!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation med oss är det första steget mot en webbplats som ger resultat.

Hej! Jag heter Edvin och är byråchef. Prata projekt direkt med mig på telefon 010 – 207 45 16 eller mail edvin.uddfalk@exacta.se.

Edvin Uddfalk - Head of Digital

Skriv till oss

Wordpress Woocommerce Shopify