Navigera på webbplatsen Navigera Kontakta oss

Exacta Digital är webbyrån med expertis för er digitala affär

Webbplatser som produceras enbart i syftet att ha en snygg digital approach vore att helt ignorera både frågeställningar och utmaningar som är nödvändiga för att få effekt. Svaren på dessa frågor och utmaningar tillsammans med en strategisk användarupplevelse och städad kod skapar fundamentet för vad som tillslut blir en resultatrik webbplats.

Det här kan vi hjälpa er med

Webbproduktion Webbproduktion

Vi har skapat webbplatser och e-butiker med Wordpress och Woocommerce i över 10 år. När ni överlåter produktionen av er nya webb till vår webbyrå är ni i trygga händer från projektstart till slut.

Hemsida i Wordpress E-butik i Woocommerce

Sökmotoroptimering Sökmotoroptimering

SEO - konsten att arbeta med en webbplats tekniska och redaktionella delar för att klättra i sökresultaten hos Google. Vi har både lång erfarenhet och nöjda referenser inom området.

Sökmotoroptimering - SEO

Sökmotorannonsering Sökmotorannonsering

Vår samarbetspartner AmandaAI tillhandahåller en helt överlägsen marknadsföringslösning för Google Ads, automatiserad med hjälp av artificiell intelligens.

Sökmotorannonsering - SEM

Webbförvaltning Webbförvaltning & hosting

En framgångsrik webbplats är sällan långsam. Vi strävar alltid efter att de webbplatser vi skapar ska vara så snabbladdade som möjligt och äger det genom att erbjuda sylvass hosting.

Läs mer om vår webbförvaltning Läs mer om vår hosting

Redaktionell produktion Redaktionell produktion

Webbplatsens innehåll är minst lika viktigt som utseende och funktionalitet. Varför? För att det tillgodoser både användare och sökmotorer med rätt information. Ändå blir det ofta nonchalerat.

Innehållsproduktion för webb

Logotyp och digital identitet Logotyp och digital identitet

Vi har minst lika lång erfarenhet av grafisk produktion som vi har inom webb, men vi pratar inte om det lika mycket. Vi arbetar fram allt från logotyper till större mer omfattande grafiska profiler.

Logotypproduktion Grafisk profil och digital identitet

Behöver ni hjälp med något annat?

Om ni behöver hjälp med er webbplats men har svårt att sätta ord på vad det är ni vill ha åtgärdat så låt er inte hållas. Tillsammans kan vi identifiera era behov och skapa en anpassad leverans.

Låt oss prata

När ni anlitar vår webbyrå får ni förutom punktlig leverans även:

Förstående webbyrå En partner som vill förstå er verksamhet

Engagerad webbyrå Ett helt unikt engagemang

Prata projekt med oss

Idag hjälper vi små och medelstora företag att på olika sätt växa med hjälp av deras webbplatser. De flesta hemsidor har nämligen stor potential – men att hitta den och veta vad man bäst gör med den kräver erfarenhet. Där gillar vi att komma in i bilden 👋

Vår övertygelse är att alla hemsidor har potential

Vi designar och utvecklar hemsidor som fyller tydliga syften med höga målsättningar. Vår övertygelse om att varenda hemsida har potential att bidra till bolagets omsättning grundar sig i att vi många gånger varit med och väckt den potentialen till liv. Om ni letar efter en webbyrå som kan hjälpa er med er hemsida eller e-butik har ni troligtvis hittat rätt.

Att producera hemsidor som enbart ska resultera i en snygg digital approach vore att helt ignorera både frågeställningar och utmaningar som är nödvändiga för att skapa en bra hemsida. Det är lösningen på dessa frågor och utmaningar som tillsammans skapar fundamentet för vad som tillslut ska bli en framgångsrik webbplats.

Att webbplatsen är mer än bara hemsidan menar vi beror på att hemsidan bara är en av många anhalter i varje kundresa. Att ha en hemsida med snygg design, god teknisk grund och värdefullt innehåll är precis lika viktigt som att identifiera varför hemsidan från första början ska finnas och vilket syfte den har. Vidare är det extremt väsentligt att veta hur man låter hemsidan möta de besökande användarna och hur man på bästa sätt kan vägleda dem mot gemensamma mål.

Det är av yttersta vikt att en hemsida som ska skapa tillväxt och generera intäkter produceras utifrån affärsnyttan den ska tillföra. För att det ska vara möjligt behöver alla inblandade förstå affären - inte minst vi.

Det är här hybridkompetensen kommer in. För att vi ska ha möjlighet att tillföra så mycket som möjligt för din webbplats vill vi nämligen ha full koll på allt. Därför kan vi.. allt. Åtminstone allt som rör webbplatser och relaterade digitala områden.

Det senaste från Exacta Digital

Exacta hjälper Ida Warg med logistikteknisk implementation

Exacta har, tillsammans med vår sylvassa utvecklingspartner Be Brightr i Malmö, fått det ärofyllda uppdraget att arbeta med Ida Warg...

Läs nyheten i sin helhet

Publicerat måndag 21 mars 2022

AdBud som erbjuder GoogleAds genom AI väljer vår webbyrå igen

Alla vi på webbyrån Exacta blir lite extra malliga när AdBud.io kontaktar oss tre år efter att vi producerat deras...

Läs nyheten i sin helhet

Publicerat onsdag 15 december 2021

Doktor.se anlitar Exacta för ny design på webbplatsen

Tidigare i veckan stod det klart att vår webbyrå blivit tilldelade förtroendet att arbeta med Doktor.se och deras webbplats. Uppdraget...

Läs nyheten i sin helhet

Publicerat torsdag 21 oktober 2021

Markisgrossisten ska bli störst – tar hjälp av webbyrån

Det är med glädje vi äntligen kan berätta att Exacta får den stora äran att hjälpa Markisgrossisten med produktion av...

Läs nyheten i sin helhet

Publicerat onsdag 11 augusti 2021

Hey Padel expanderar utomlands – anlitar webbyrån

Tidigare under året åtog vår webbyrå sig uppdraget att hjälpa Hey Padel med den tekniska leveransen av webb för att...

Läs nyheten i sin helhet

Publicerat måndag 21 juni 2021

Nytt padelcenter i Uppsala tar form – anlitar webbyrån

I sommar öppnar Agersta Ridcenter deras nya satsning Agersta Padel. Två splirrans nya padelbanor med högsta WPT-standard kommer finnas tillgängliga...

Läs nyheten i sin helhet

Publicerat onsdag 14 april 2021

Alla nyheter från Exacta