Navigera på webbplatsen Navigera Kontakta oss

Förvaltning & support för er webbplats eller e-butik

I vår webbförvaltning har vi inkluderat allt för att garantera drift, säkerhet, service och underhåll av er webbplats. Dessutom tillgång till vår support.

Wordpress

Webbförvaltning

För att ni ska känna er helt trygga med er nya webbplats även efter lansering (eller med er redan befintliga webbplats) skriver vi gärna ett webbförvaltningsavtal med er. Avtalet fungerar som ett slags garanti för att er hemsida ska fungera oklanderligt och det skapar möjlighet för er att långsiktigt generera fler affärer genom den nya hemsidan.

Med webbförvaltning för er webbplats tillåts vi att;

  • Förvalta och hantera back-ups av webbplats och mjukvara
  • Underhålla webbplats löpande
  • Kontakta webbhotell vid behov
  • Vara er självklara kontakt vid incidenter eller vidareutveckling

Webbplatsen är en av få produkter som faktiskt går att göra lite bättre hela tiden. Många förändringar kan verka som små och betydelselösa, men faktum är att om det finns dataunderlag för en liten förändring på en webbplats så är chansen att det tillsammans med många andra mindre förändringar kommer öka engagemanget markant hos webbplatsens besökare.

Dessa mindre förändringar är bland det viktigaste ni kan göra för att behålla en högkonverterande, trafikbevarande webbplats. Det är därför vi är så måna om webbförvaltning. Teknisk support är väldigt förmånligt att ha, det är sedan gammalt. Men att ha en partner som outtröttligt arbetar för er digitala framgång är något nytt.

Möjlighet till fler affärer

Vår webbförvaltning är inte bara framtaget för att garantera att er webbplats fungerar felfritt. För att er nya webbplats ska generera fler affärer och mer försäljning behöver den också kontinuerligt optimeras och vara uppdaterad. Med webbplatsförvaltning gör vi precis detta genom att löpande uppdatera både webbplatsen och dess funktioner.

Teknisk hjälp med webbplats, e-post och webbhotell

Med webbförvaltning får ni snabb hjälp när ni upplever problem med er webbplats, e-post, domän eller webbhotell. För att göra webbplatsägandet så enkelt som möjligt för er behöver ni alltså aldrig kontakta ert webbhotell eller någon annan leverantör kring er digitala drift – det sköter istället vi.

Vi erbjuder även hosting genom egen server.

Priser

Vi erbjuder flertalet webbförvaltningspaket för att kunna bemöta våra kunders olika behov. En större kund behöver generellt mer resurser med högre prioritet på supportärenden, en mindre kund behöver generellt inte lika mycket resurser. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om våra webbförvaltningspaket, våra priser och villkor.

 

Saknar ni en teknisk kontakt för support?

Om så är fallet hjälper vi er gärna med detta. Eftersom att vi har producerat webbplatser i över tio år har vi varit med om det mesta och arbetat i de flesta tillägg marknaden har att erbjuda. Det gör också att vi med enkla medel kan ta över support och webbförvaltning av en webbplats även om vi inte producerat den själva.

Om ni redan äger en webbplats ni inte ämnar ändra på, men saknar en kontakt vid tekniska problem, webbplatsrelaterade frågor och assistans för uppdateringar eller liknande så hjälper vi er gärna. Kontakta oss genom formuläret nedan om ni vill veta mer. Det är ej bindande att skicka in formuläret.

Vanliga frågor och svar kring support och webbförvaltning

Går det att er webbyrå tar över mitt supportavtal från en annan byrå?

Självklart är det möjligt! Det viktiga är att ni först kontaktar oss så vi vet att ni vill låta oss ta över ert supportavtal. Sedan är det upp till er om ni vill att vi tar kontakt med er nuvarande webbyrå angående uppsägning och överlämning av uppgifter, konton och annat som rör er webbplats.

Här är det förstås viktigt att ha uppsägningstiden i åtanke, er nuvarande webbyrå kan ha en uppsägningstid på avtalet och för att ni inte ska stå med dubbla supportavtal är det en god idé att dubbelkolla detta.

Har ni någon bindnings- eller uppsägningstid?

Vi tror att ett ärligt avtal som alla ser ger mer än det kostar är mer långsiktigt än bindningstider. Av den enkla anledningen har vi valt att erbjuda förmånliga uppsägningstider i våra avtal.

Behöver ni bygga vår hemsida för att erbjuda supportavtal?

Kort sagt, nej. Däremot är vi måna om, och transparenta med, att berätta om er webbplats har uppenbart eftersatt design eller fundamentala tekniska problem. I andra ord innebär detta att vi gärna tar över supportavtal för vilken webbplats som helst men uppmärksammar er på sådant som vi anser att ni behöver åtgärda eller förbättra.

Låt oss prata

Oavsett omfattning hjälper vi er gärna. Fyll i formuläret så kontaktar vi er snarast. →