Navigera på webbplatsen Navigera
Exacta hjälper Ida Warg med logistikteknisk implementation

Exacta hjälper Ida Warg med logistikteknisk implementation

Exacta har, tillsammans med vår sylvassa utvecklingspartner Be Brightr i Malmö, fått det ärofyllda uppdraget att arbeta med Ida Warg Beauty och deras kommande expansion. Arbetet inkluderar implementation av ny logistikteknisk validering mot leverans inom Sverige och andra nordiska marknader.

Exacta har i ett antal tidigare projekt arbetat tillsammans med Be Brightr och har stort förtroende för leveransen även i detta projekt som utvecklas i Shopify. Implementationen av den nya funktionaliteten kommer att göras i samband med att Ida Warg Beauty migrerar sitt fysiska lager till en ny partner. Migrationen möjliggör för Ida Warg Beauty att både optimera lagerhantering och leveranstid, men det gör också att nya leveranssätt kan användas.

Som en del i webbyråns leverans ingår att lansera leveransalternativet BudBee i Sverige, Danmark och Finland som validerar leveranssättet mot en databas med godkända postnummer. Detta i sin tur gör att Ida Warg Beauty kan optimera sina leveranskostnader mot de nordiska länderna. De kommer även kunna skicka brandfarliga produkter (skönhetsprodukter med diverse brandfarliga innehåll samt hårsprayer) till exempelvis Finland.

Implementationen kommer att göras under april månad 2022.