Navigera på webbplatsen Navigera Kontakta oss

Fullt responsiv webbplats i Wordpress med avancerade tekniker

AdBud.io

91

Av 100 i användarupplevelse enligt Google

1

Sekunds laddningstid

3

Så många gånger har vi skapat AdBuds webbplats
Desktop vy från AdBud.ios nya webbplats

Uppdraget

AdBud är ett företag med säte i Uppsala som tagit fram och utvecklat en artificiell intelligens för annonsering online genom exempelvis Google och Bing.

Områden vi arbetat med

  • Design
  • Hemsida
  • Enhetsanpassad webbdesign
  • Utveckling
  • Wordpress
Mobil vy från AdBud.ios nya webbplats Mobil vy från AdBud.ios nya webbplats Mobil vy från AdBud.ios nya webbplats Mobil vy från AdBud.ios nya webbplats Mobil vy från AdBud.ios nya webbplats

Behov & analys

Med AdBud fick vår webbyrå förtroendet att ta fram komplett hemsida med tillhörande design. Dessutom skapade vi användardesign för deras intranät som deras back-end utvecklare kunde implementera efter leverans.

Resultatet är en fullt responsiv webbplats i WordPress som dessutom innefattar en hel del avancerade tekniker som Parallax och Tile.js.

Resultat

Målet med AdBuds nya hemsida är att locka nya kunder som återförsäljare för deras verktyg, något de med framgång lyckats med efter lansering. AdBud har nu en mer tilltalande hemsida än tidigare och kan använda den som ett bevis för att de är en seriös aktör online.

Med hjälp av avancerade Javascript tekniker har webbplatsen fått en interaktiv lekfullhet, något som måste ses med egna ögon för att upplevas. Besök gärna webbplatsen.

Vill du se resultatet med egna ögon? Besök den nya webbplatsen