Navigera på webbplatsen Navigera

AdBud

Engagerande webbplats där vi låtit kreativiteten flöda

  • #design
  • #hemsida
  • #utveckling
  • #wordpress

93

Av 100 i användarupplevelse enligt Google

2

Sekunders laddningstid

4

Så många gånger har vi skapat AdBuds webbplats
Mobil design från AdBuds nya webbplats Mobil design från AdBuds nya webbplats Mobil design från AdBuds nya webbplats Mobil design från AdBuds nya webbplats Mobil design från AdBuds nya webbplats

Behov:

För fjärde gången lanserar webbyrån en ny webbplats för AdBud som är ett team bestående av specialister inom digital marknadsföring. Tillsammans har de utvecklat ett verktyg för automatisk annonsering på sökmotorer och i sociala medier. Verktyget bygger på artificiell intelligens och maskininlärning för att ta reda på den bästa och mest resultateffektiva annonseringsstrategin till den lägsta kostnaden.

AdBud har under de senaste åren haft en snabb tillväxt och i takt med att erbjudanden, produktutbud och försäljningsstrategier förändras har de gång efter gång växt ur deras webbplats.

Uppdrag:

Vi identifierade tidigt i processen med den nya webbplatsen hur vi behövde tänka i både design- och utvecklingsfasen för att säkerställa att det här skulle bli en webbplats som kunde växa och utökas med mer information, material och uppdateringar i samma takt som AdBud.

 

Resultat:

Resultatet är en fullt responsiv webbplats i WordPress som bland annat innehåller funktionalitet som nyhetspublicering och smidig innehållsuppdatering.

Webbplatsen har en härligt interaktiv lekfullhet – något som måste ses med egna ögon för att upplevas. Bland annat en interaktiv animerad jordglob publicerad med stöd från javascript-biblioteket Three.js adderar extra innovation i upplevelsen.

Besök den nya webbplatsen