Navigera på webbplatsen Navigera

Cohen Mäklarbyrå

Toppmodern mäklarsajt med integration mot Vitec

  • #design
  • #hemsida
  • #ux
  • #utveckling
  • #wordpress
Mobil design från Cohen Mäklarbyrås nya webbplats Mobil design från Cohen Mäklarbyrås nya webbplats Mobil design från Cohen Mäklarbyrås nya webbplats Mobil design från Cohen Mäklarbyrås nya webbplats Mobil design från Cohen Mäklarbyrås nya webbplats

Behov:

Cohen Mäklarbyrå kontaktade vår webbyrå då de i och med starten av deras verksamhet behövde en modern, funktionell och visuellt tilltalande hemsida för att kunna förmedla sina objekt till intressenter.

Uppdrag:

Vårt engagemang i projektet var drivet av en strävan efter att inte enbart återspegla Cohens unika varumärkesprofil på webben, men också att skapa en grym användarupplevelse för alla användare, oavsett om de avser att sälja eller köpa fastighet. Genom smarta tillvägagångssätt transformerade vi Cohens kärnvärden och visuella ideal till en digital miljö som inte bara bevarar deras essens utan även förhöjer användarnas interaktion med plattformen.

Resultat:

Cohen Mäklarbyrå har fått en rykande fräsch hemsida med alla funktioner som behövs för en mäklares webbplats – vackert och elegant presenterat i andan som genomsyrar deras brandbook.

Webbplatsen inkluderar avancerade sökfunktioner som gör det enkelt för besökare att filtrera och hitta fastigheter efter deras specifika önskemål. Vi har även utvecklat direkt koppling mot deras konto hos Vitec för att hämta in och visa objekt med rätt data på hemsidan.

För Cohen har vi strävat efter att vara nytänkande och innovativa. Detta resulterar i att vi väljer att inte hämta bildobjekt direkt från Vitec integrationen utan dessa lägger vi istället upp direkt i WordPress. För att avlasta den egna servern har vi en koppling mot Amazons cloud-tjänst S3 så att alla uppladdade bildobjekt istället hostas där men presenteras som vanligt i webbplatsen. Detta ger oss högupplösta bilder utan att belasta server och få omåttliga laddningstider.

Besök den nya webbplatsen