Navigera på webbplatsen Navigera Kontakta oss

E-butik med topprestanda och ett maxat utbud av allt för hemmet

Happy Living

2

Sekunders laddningstid

2500

Importerade produkter

95

Av 100 i användarupplevelse enligt Google
Desktop vy från Happy Livings nya webbplats

Uppdraget

Leva Digital fick det hedersamma uppdraget att producera och förvalta Happy Livings nya e-butik. Genom hela processen har webbyrån arbetat tätt med teamet bakom Happy Living vilket resulterat i en toppresterande e-butik med många finesser som tillsammans verkar för en enkel och optimerad kundupplevelse.

Områden vi arbetat med

  • Design
  • E-butik
  • Hemsida
  • Konverteringsoptimering
  • Användarvänlighet
  • Woocommerce
Mobil vy från Happy Livings nya webbplats Mobil vy från Happy Livings nya webbplats Mobil vy från Happy Livings nya webbplats Mobil vy från Happy Livings nya webbplats Mobil vy från Happy Livings nya webbplats

Behov & analys

Happy Living har över 2000 varor till försäljning genom sin e-butik. Tidigare har man haft lager på en mindre del av det totala utbudet och låtit resterande utbud skickas direkt från leverantör. Med den nya e-butiken fanns tydliga önskemål om att låta hela utbudet av produkter skickas från leverantörerna istället, så kallad drop shipping. Detta lade grunden för hur de interna orderprocesserna behövde fungera och gav oss värdefull vägvisning under projektets fortsatta gång.

Det stora fokuset i detta projekt ska komma att bli hur vi genom best practice och bevisade metoder kan göra varenda del i kundresan så optimal som möjligt för att bibehålla besökarens intresse samt leda dem mot att genomföra köp. Som en del i detta behöver vi kunna garantera snabba laddningstider, hög upptid, god användarupplevelse samt tydlig kommunikation mot besökare och kunder.

Resultat

Happy Livings nya e-butik och webbplats är resultatet av dedikation och hängivelse. Vi på webbyrån är mycket stolta över vad vi åstadkommit i detta projekt och ser fram mot att förbättra den ytterligare. Den nya e-butiken håller en mycket hög standard i alla aspekter och har goda möjligheter att långsiktigt generera mer organisk trafik och ökad försäljning.

Förutom den nya e-butiken hjälper Leva Digital även till med annonsering genom Google och andra display-nätverk. Vi kommer även senare tillsammans att sätta ihop en SEO-strategi för att öka trafik och försäljning genom sökmotorer.

Vill du se resultatet med egna ögon? Besök den nya webbplatsen