Navigera på webbplatsen Navigera

House of Clouds

Använder webbplatsen som säljverktyg

  • #design
  • #utveckling
  • #wordpress

2

Webbplatsspråk

1

Sekunds laddningstid

97

Av 100 i användarupplevelse enligt Google
Mobil design från House of Cloudss nya webbplats Mobil design från House of Cloudss nya webbplats Mobil design från House of Cloudss nya webbplats Mobil design från House of Cloudss nya webbplats Mobil design från House of Cloudss nya webbplats

Behov:

House of Clouds kontaktade webbyrån med en önskan om att få producerat en webbplats som både kunde fungera som informativ hemsida med presentation för bolaget, men också som ett verktyg vid säljmöten och kundkontakt.

Vi åtog oss uppdraget och tillsammans med House of Clouds kunde vi snabbt hitta en digital visuell identitet som passade syftet perfekt. Resultatet är en webbplats med en handfull landningssidor, nyhetsfunktionalitet och som dessutom finns tillgänglig på fler språk.

Uppdrag:

House of Clouds är ett relativt nystartat bolag med säte i Stockholm. Deras kärnaffär är att erbjuda andra företag kompetens, säkerhet och lösningar inom molnbaserade tjänster från Microsoft, Google och Amazon. Med ett tjänsteutbud och en niche som för många kan vara svårt att greppa behöver företag som är intresserade av molnbaserade tjänster en partner som går att prata med och förstå.

Detta har House of Clouds insett och därför har man också haft en önskan om att skapa en webbplats där man obehindrat kan berätta om dessa tjänster på ett sätt så att konsumenten förstår. Det var just detta vi lät vara en vägvisare genom hela webbprojektet tillsammans med House of Clouds.

Resultat:

Vi har nu skapat och lanserat en webbplats som inte bara är pedagogiskt anpassad för att konsumenten ska förstå erbjudandet. Den är också ett viktigt verktyg i House of Clouds säljande arbete där de pratar kring det tjänsteutbud de erbjuder och vilka lösningar de kan implementera genom molnet.

Webbplatsen är unikt designad, utvecklad och framtagen för House of Clouds för att vi med all säkerhet ska veta att den fungerar på precis det sätt man vill. För att garantera bästa möjliga laddningstider och hastighet är webbplatsen placerad på en LiteSpeed-server.

Besök den nya webbplatsen