Navigera på webbplatsen Navigera

Knuten Garn

E-butik med stort hjärta får ny design och smarta funktioner

  • #design
  • #ebutik
  • #hemsida
  • #ux
  • #utveckling
  • #woocommerce
  • #wordpress
Mobil design från Knuten Garns nya webbplats Mobil design från Knuten Garns nya webbplats Mobil design från Knuten Garns nya webbplats Mobil design från Knuten Garns nya webbplats Mobil design från Knuten Garns nya webbplats

Behov:

Knuten Garn adresserade tidigt de problem och den avsaknad av funktioner de upplevde med sin befintliga e-butik. Det gav oss en tydlig bild av vad vi behövde skapa.

Butiken har sedan tidigare en väl identifierad grafisk profil som också är väl förankrad hos deras kunder och målgrupp. Profilen gav oss en bra utgångspunkt i arbetet med att införliva vår nya design samtidigt som utmaningen var att skapa med den som röd tråd och förmedla rätt känsla.

Uppdrag:

Vårt uppdrag var att skapa en trendig, funktionell och användarvänlig e-butik som både förmedlar rätt känsla till besökare och som samtidigt innehåller alla nödvändiga funktioner en modern e-butik idag ska ha.

Resultat:

E-butiken har fått ett helt nytt utseende som verkligen återspeglar Knuten Garns passion för handarbete och garn. Vi lät deras fantastiska bilder och artwork lysa genom hela designen och jobbade subtilt och stilrent runt omkring. Knutens färger fick genomsyra hemsidan och med dessa skapade vi en varm och inbjudande känsla.

Arbetet har också inkluderat utveckling av en helt ny e-butikslösning i Woocommerce fullspeckat med moderna funktioner, snabba laddningstider och hög användarvänlighet.

Vi är stolta över att ha fått producera Knuten Garns nya e-butik och ser fram emot att fortsätta stödja dem i deras digitala närvaro.

Besök den nya webbplatsen