Navigera på webbplatsen Navigera

Sjumilaskogens förskola

Förskola med hjärtat på rätt plats

  • #design
  • #hemsida
  • #ux
  • #utveckling
  • #wordpress
Mobil design från Sjumilaskogens förskolas nya webbplats Mobil design från Sjumilaskogens förskolas nya webbplats Mobil design från Sjumilaskogens förskolas nya webbplats Mobil design från Sjumilaskogens förskolas nya webbplats Mobil design från Sjumilaskogens förskolas nya webbplats

Behov:

Förskolans hemsida behövde en modern uppdatering. Vi gick från hantering i Hemsida24 till WordPress då personalen behövde ett tydligt och smidigt sätt att hålla sidan uppdaterad.

Uppdrag:

Sjumilaskogens förskola behövde en modern, funktionell och användarvänlig uppdatering av sin befintliga hemsida. De önskade även att få en ny och lekfull design. WordPress för enkel hantering var ett inslag vi tillsammans ville implementera. En stor del av uppdraget bestod av att behålla och belysa den familjära känslan som förskolan jobbar efter på den nya hemsidan och framhäva deras grundsyn på barn och pedagogik.

Resultat:

Sjumilaskogen fick en uppdaterad och modern hemsida med hög användarvänlighet. Vi skapade ett lekfullt utseende som bättre speglade deras verksamhet och gav personalen smidig och enkel hantering via WordPress. Förskolans grundsyn och hjärta fick lysa starkt.

Besök den nya webbplatsen