Navigera på webbplatsen Navigera

Wonder Collars

E-butik med ursnygg design, avancerade produkter och smarta funktioner

  • #design
  • #ebutik
  • #hastighetsoptimering
  • #seo
  • #googleads
  • #utveckling
  • #woocommerce
  • #marketingautomation
Mobil design från Wonder Collarss nya webbplats Mobil design från Wonder Collarss nya webbplats Mobil design från Wonder Collarss nya webbplats Mobil design från Wonder Collarss nya webbplats Mobil design från Wonder Collarss nya webbplats

Behov:

Wonder Collars hade en enkel onlinebutik i AbiCart som inte fullt ut kunde stödja deras växande produktutbud och kundbas. De stod inför flera utmaningar som begränsad funktionalitet, svårnavigerad användarupplevelse och otillräcklig integration med nödvändiga tredjepartssystem. Detta ledde till en mindre effektiv försäljningsprocess och en bristande förmåga att engagera och behålla kunder.

Uppdrag:

Exacta Digital identifierade snabbt Wonder Collars behov och påbörjade utvecklingen av en skräddarsydd e-butik byggd i WooCommerce, en flexibel och kraftfull e-handelsplattform. Projektet inleddes med en omfattande analys av Wonder Collars målgrupp, varumärkesvärderingar och specifika behov för att säkerställa att den nya plattformen skulle bli både funktionsrik och användarvänlig.

Den nya e-butiken designades med fokus på användarupplevelse, vilket möjliggjorde enkel navigering och intuitivt gränssnitt, och gjorde det lättare för kunder att hitta och köpa produkter. Ett viktigt inslag i designen var att framhäva Wonder Collars unika sortiment av hundtillbehör, där varje produkt presenterades med högupplösta bilder och detaljerad produktinformation.

För att underlätta en smidig och säker köpupplevelse integrerade Exacta Digital flera betalningsalternativ och säkerhetsfunktioner i e-butiken. De implementerade även anpassade lösningar för frakter med PostNord, vilket effektiviserade Wonder Collars processer för orderhantering och leverans.

Dessutom hjälpte Exacta Digital till att integrera viktiga analysverktyg för att spåra kundbeteende och försäljningstrender. Denna data drev insikter som hjälpte Wonder Collars att förstå sina kunder bättre och anpassa sin marknadsföringsstrategi för att öka konverteringar och kundlojalitet.

Resultat:

Resultatet av samarbetet blev en dynamisk och skalbar e-butik som inte bara förbättrade processer för Wonder Collars utan också stärkte deras förmåga att växa och anpassa sig efter en ständigt högre efterfrågan. Tack vare Exacta Digitals expertis och kundfokuserade tillvägagångssätt, kunde Wonder Collars omvandla sin digitala närvaro och positionera sig som en ledande aktör inom sin nisch.

Besök den nya webbplatsen