Navigera på webbplatsen Navigera
Markisgrossisten ska bli störst – tar hjälp av webbyrån

Markisgrossisten ska bli störst – tar hjälp av webbyrån

Det är med glädje vi äntligen kan berätta att Exacta får den stora äran att hjälpa Markisgrossisten med produktion av deras nya e-butik och webbplats under hösten 2021.

Återigen bekräftar våra tidigare kunder att vi producerar webb i världsklass. Teamet bakom Markisgrossisten återkommer till oss med förfrågningar om webbproduktion och detta är den tredje i raden vi skapar med dem. För Markisgrossisten är uppdraget tydligt; vi ska tillsammans digitalisera beställningsförfarandet av markiser, persienner och lameller för privatpersoner. Dessutom ska detta paketeras i ett för kunder och besökare pedagogiskt och lättanvänt utseende.

Förutom detta ska det digitaliserade beställningsförfarandet presenteras i en e-butik som vi producerar i e-handelsplattformen WooCommerce.

Markisgrossisten har planer att bli en stor aktör inom försäljning av markiser till privatpersoner i Sverige, och de är lika övertygade som vi att Exacta kommer leverera en e-butik som går deras önskemål och krav tillmötes.

Logotyp och identitet

Exacta kommer i samma leverans som e-butiken även att skapa identiteten för Markisgrossisten. Detta innefattar produktion av logotyp, grafisk profil och förstås även den nya e-butikens design och användarupplevelse.

För Exacta och webbyrån är det alltid lika intressant att skapa webbplatser för företag inom för oss nya branscher. Markisgrossisten markerar början på en ny branschmarknad för byrån och vi kommer självklart att leverera långt över kundens förväntan.

Edvin Uddfalk, affärsområdeschef Exacta Digital

Den nya webbplatsen kommer att stå färdig för lansering under hösten 2021.