Navigera på webbplatsen Navigera
Logotypproduktion

Originella logotyper berättar sin egen historia

För att skapa en tidlös logotyp behövs inkännande, förståelse och kreativitet utom alla spärrar. Vi har skapat logotyper för tiotals varumärken i många år och drivs av att få utöva de artistiska egenskaper det kräver.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Logotyp från ritbord till vektorgrafik

En logotyp är mer än bara ett namn på en verksamhet. Det är även ett ID och ett konstverk. Den ska förmedla och presentera ett företag eller en verksamhet visuellt men också textuellt. Den ska vara inbjudande, lättläst och bara så där tillräckligt lekfull för att spegla verksamheten bakom.

Vi har skapat logotyper i mer än 10 år till företag i alla slags branscher. Under denna tid har vi lärt oss att ingen idé är för galen eller tråkig för att resultera i en riktigt bra och tidlös logotyp.

Arbetet börjar alltid vid ritbordet, bokstavligen med papper och penna (och kanske sudd). Här tillåts vi experimentera med ikoner, texter, typsnitt och former. Nästa steg är att tillsammans med er komma överens om att gå vidare med en av logotypidéerna vi tagit fram som då slipas ytterligare i grafiska formgivningsprogram för att slutligen resultera i ett logotypförslag.

Våra kreatörer ser fram mot att få skapa er fantastiska logotyp. Är ni intresserade av att komplettera er logotyp med en grafisk profil står vi självklart till förfogande även där.

Utvalda kundcase

Era Försäkringar

Happy Living

Sjumilaskogens förskola

Prata med oss idag

Låt oss prata digitala projekt!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation med oss är det första steget mot en webbplats som ger resultat.

Hej! Jag heter Edvin Uddfalk och är byråchef. Prata projekt direkt med mig på telefon 010 - 207 45 16 eller mail edvin.uddfalk@exacta.se.

Skriv till oss