Navigera på webbplatsen Navigera

Om oss

Vi är Exacta Digital, ett team med bred kompetens inom webb. Vi frodas av att skapa webbplatser som ger våra kunder resultat och utmanar ständigt vår egen comfort zone med kreativ nyfikenhet och innovativ utveckling.

Vi är en engagerad webbyrå som skapar moderna och användarvänliga webbplatser med mycket kärlek i WordPress, Woocommerce och Shopify. Vi erbjuder även helhetslösningar med webbhotell och support för de webbplatser vi utvecklar.

Exacta Digital är en del av Exacta Logistics.

Vår Kärna

Utveckling på riktigt

Vi utvecklar alltid alla e-butiker och webbplatser från grunden. Det innebär kort sagt att vi utgår från ett “blankt papper” när vi påbörjar utvecklingen av en ny webbplats.

Hos oss ska man alltid kunna förvänta sig 100% kundanpassad webb vilket vi sett ger bättre resultat. Det ger även oss som utvecklare bättre kontroll och möjlighet att skapa webb med högre prestanda och snabbare laddningstider.

Webbyrå som ❤️ WordPress

Vi skapar många webbplatser och e-butiker i WordPress. Anledningarna att använda WordPress som CMS är lika många som fördelarna till varför man bör använda det.

WordPress är ett kraftfullt uppdateringsverktyg som kan användas på alla webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten och tillgängligheten gör det på många sätt oslagbart. Dessutom är WordPress enkelt att lära sig och arbeta med.

Lär känna oss

Edvin Uddfalk

SEO-specialist

Kontakta Edvin

Anna Lagnebratt

Designer & Front-end utvecklare

Kontakta Anna

Emmy Vallén

Front-end utvecklare

Kontakta Emmy

Johan Strindeman

Back-end utvecklare

Kontakta Johan

Lukas Hågestam Lindell

VD

Kontakta Lukas