Navigera på webbplatsen Navigera Kontakta oss

Förvaltning & support för er e-butik eller webbplats

I vår webbförvaltning är allt inkluderat för att garantera drift, säkerhet, service och underhåll för både e-butik och webbplats. Dessutom får ni tillgång till vår support.

Wordpress

Webbförvaltning för e-butik & webbplats

Ett webbförvaltningsavtal är av många anledningar en smart investering och kan på sikt vara en riktig spargris för företaget. När ni låter Exacta förvalta er e-butik eller webbplats är ni garanterade följande fördelar;

 • Förvaltning och hantering av back-ups i webbplats och mjukvara
 • Hosting på våra Premium-servrar
 • Löpande underhåll och uppdatering av webbplats
 • En kontakt för all typ av kommunikation med webbhotell, servercenter eller andra tredjepartsleverantörer
 • Ärendehantering för alla typer av incidenter eller avbrott
 • Tillgång till vår support
 • Förmånliga priser vid all typ av vidareutveckling av e-butiken eller webbplatsen

Hosting och back-ups

En e-butik eller webbplats behöver ha snabba laddningstider, vara säker och tillgänglig 24/7. Med webbförvaltning hos Exacta får du som kund hosting genom våra Premium-servrar hos Kinsta som är en banbrytande leverantör av serverutrymmen. Här finns fördelar som 99.9% upptid, CDN (Content Delivery Network) genom Cloudflare samt Staging-miljö för webbplats och e-butik.

Med våra Premium-servrar finns det inga begränsningar i mängden trafik ni driver mot er webb eller de resurser ni behöver. Vi hostar idag serverutrymmen för företag med tiotusentals månatliga besök på sin e-butik eller webbplats. Vi pratar gärna närmre om alla fördelar med att hosta sin e-butik eller webbplats genom våra Premium-servrar, och varför vi ser det som ett självklart steg för alla företag som vill växla upp sin digitala närvaro.

I vår webbförvaltning ingår daglig back-up av er webbplats mjukvara med inställningar, konfigurationer, innehåll och databaser. Detta innebär i praktiken att vi varje dag tar åtminstone en back-up av er webb som packas ihop till en fil som sedan kan användas för att göra en återställning av webben. Om er e-butik eller webbplats skulle råka ut för ett intrång eller ett haveri kan ni alltid vara säkra på att vi kan återställa den till en tidigare version.

Underhåll och uppdateringar

Med webbförvaltning kan ni vara säkra på att er e-butik eller webbplats med tillhörande tillägg och add-ons alltid hålls uppdaterat. E-butiker och webbplatser ligger alltid i system där företagen bakom kontinuerligt släpper nya versioner, att hålla webbplatsen med dess tillhörande tillägg, funktioner och add-ons uppdaterade är fundamentalt för en hälsosam, säker och tillgänglig webbplats.

Underhåll av webbplats innebär att vi åtar oss ansvaret att hålla er kod städad och ständigt förbättra den. En välmående webbplats behöver underhållas från grunden, och det innebär att koden kontinuerligt behöver ses över och förbättras där det är möjligt.

Ärendehantering & support

Som avtalskund med webbförvaltning hos Exacta får ni tillgång att anlita vår supportavdelning vid behov av hjälp med er e-butik eller webbplats. Här finns möjlighet som kund att lägga till support dygnet runt årets alla dagar. Våra standardiserade öppettider för support är 09.00-17.00 helgfri vardag.

Priser

Vår webbförvaltning kommer i olika paket beroende på vilken typ av e-butik eller webbplats ni driver. Paketens innehåll och pris är justerade för att matcha behovet hos våra kunder. Vi berättar gärna mer om webbförvaltning, support och våra priser i ett förutsättningslöst samtal med er.

Vanliga frågor och svar kring vår support & webbförvaltning

 • Går det att er webbyrå tar över mitt supportavtal från en annan byrå?
  Självklart är det möjligt! Det viktiga är att ni först kontaktar oss så vi vet att ni vill låta oss ta över ert supportavtal. Sedan är det upp till er om ni vill att vi tar kontakt med er nuvarande webbyrå angående uppsägning och överlämning av uppgifter, konton och annat som rör er webbplats. Här är det förstås viktigt att ha uppsägningstiden i åtanke, er nuvarande webbyrå kan ha en uppsägningstid på avtalet och för att ni inte ska stå med dubbla supportavtal är det en god idé att dubbelkolla detta.

 

 • Har ni någon bindnings- eller uppsägningstid?
  Vi tror att ett ärligt avtal som alla ser ger mer än det kostar är mer långsiktigt hållbart än långa fruktlösa bindningstider. Av den enkla anledningen har vi valt att erbjuda förmånliga uppsägningstider i våra avtal.

 

 • Behöver ni bygga vår hemsida för att erbjuda supportavtal?
  Kort sagt, nej. Däremot är vi måna om, och transparenta med, att berätta om er webbplats har uppenbart eftersatt design eller fundamentala tekniska problem. I andra ord innebär detta att vi gärna tar över supportavtal för vilken webbplats som helst men uppmärksammar er på sådant som vi anser att ni behöver åtgärda eller förbättra.

Låt oss prata

Oavsett omfattning hjälper vi er gärna. Fyll i formuläret så kontaktar vi er snarast. →