Navigera på webbplatsen Navigera
Happy Living väljer Exacta för produktion av ny e-butik

Happy Living väljer Exacta för produktion av ny e-butik

Som en del av Happy Livings nya strategiska e-försäljningsfokus har Exacta fått det stora förtroendet att producera en ny e-butik åt dem. Det initiala uppdraget är att lansera den nya e-butiken under 2021 års andra kvartal, därefter följer ett tätt samarbete gällande SEO, konverteringsoptimering, användarvänlighet och annan optimering.

“Vi blir mer och mer eftertraktade och har på mycket kort tid producerat framgångsrik webb för flera e-handlare. Att Happy Living väljer oss för produktion av ny webb är ett kvitto på att det vi gör är bra.”, säger Edvin Uddfalk, affärsområdeschef på Exacta Digital.

Happy Living ska i och med produktionen av deras nya webb också revidera produktutbudet. Från att erbjuda produkter för barn, bebisar, heminredning och trädgård ämnar man nu fokusera mer på försäljning av enbart möbler, heminredning- och trädgårdsprodukter. Med det ändrade produktutbudet följer en stor omställning för webbplatsens SEO, något som Exacta kommer hjälpa till med efter lanseringen av den nya e-butiken.

Om Happy Living

Happy Living är en e-butik och blev i sin nuvarande form lanserad 2018. Det stora fokuset har sedan dess varit att sälja barnprodukter och heminredning med hög kvalitet. Sedan ett år tillbaka ungefär har samma bolag valt att starta den separata e-butiken Ellababy där man nu säljer de barn- och babyprodukter som Happy Living också sålt – och nu ska alltså Happy Living renodlas och endast sälja heminredning och möbler.