Navigera på webbplatsen Navigera
Hey Padel expanderar utomlands – anlitar webbyrån

Hey Padel expanderar utomlands – anlitar webbyrån

Tidigare under året åtog vår webbyrå sig uppdraget att hjälpa Hey Padel med den tekniska leveransen av webb för att kunna gå live på nya marknader i Europa. Arbetets totala omfattning inkluderade översättningar till lokala språk, teknisk uppsättning för försäljning mot de nya länderna, valutakonfigurationer, frakter samt synkronisering mot lagerhanteringssystem.

Hey Padel är en e-butik vars huvudinriktning är försäljning av padelprodukter. De har ett stort utbud av racket, väskor, bollar, kläder och tillbehör som de sålt mot den svenska marknaden sedan 2019. Den fortsatt stora trenden kring padel och det ständigt växande intresset för sporten gör nu att man tagit det strategiska beslutet att expandera verksamheten till Finland, Norge och Danmark.

I början av året fick vår webbyrå möjligheten att hjälpa Hey Padel med denna strategiska expansion och vi kunde snabbt konstatera att det var ett arbete som passade byrån utmärkt. Då Hey Padels e-butik är producerad i WooCommerce som är det e-handelsverktyg vi arbetar med kunde vi med effektiva medel utföra det tekniska arbete för att säkerställa en framgångsrik lansering på de nya marknaderna.

Exacta har sedan tidigare ett tätt samarbete med Hey Padel och de lägger en stor del av deras digitala affär hos oss. Att få detta återkommande förtroende tycker vi är jättekul.

Edvin Uddfalk, affärsområdeschef Exacta Digital