Navigera på webbplatsen Navigera
ByggLove Bemanning väljer Exacta Digital för SEO

ByggLove Bemanning väljer Exacta Digital för SEO

ByggLove Bemanning AB är ett växande Norrköpingsbaserat bemanningsföretag som specialiserat sig på att hjälpa byggföretag med anpassade personallösningar för deras projekt. Genom att erbjuda kvalificerad och erfaren personal inom en rad olika yrkesroller, kan ByggLove Bemanning säkerställa att byggföretag har den bemanning som behövs för att driva sina projekt framgångsrikt.

Företaget grundades av Katarina Lock och Wille Ulrikson, två passionerade entreprenörer med en stark vision om att skapa en heltäckande bemanningspartner för byggbranschen. Tillsammans har de sammanlagt över 35 års erfarenhet inom bemanning.

SEO med Exacta Digital

ByggLove Bemanning har växt snabbt. De sysselsätter sedan de startade verksamheten 2022 inte mindre än 50 projektanställda. Men de har inte drabbats av växtvärk. Istället är de redo att fortsätta expandera och täcka bemanningsbehov i större delar av landet.

Som ett led i strategin för att fortsätta tillväxten anlitar de nu Exacta Digital för sökordsoptimering. SEO-projektet har initierats under mars månad.

Vi välkomnar Wille och Katarina med ByggLove Bemanning som ny kund!

Är du intresserad av att växa med SEO?

Är du intresserad av att växa med SEO?

Låt oss på Exacta Digital få berätta fördelarna med organisk synlighet på sökmotorer som Google. Hör av dig till oss för ett möte!

Kontakta oss