Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Exacta tilldelas Gasellpriset för andra året i rad

Exacta tilldelas Gasellpriset för andra året i rad

Vår strävan efter att kunna erbjuda våra kunder och framtida kunder så kompetenta tjänster som möjligt inom logistiklösningar är något vi arbetar med varje dag. Vi vill alltid bli bättre inom de områden vi verkar i och det blir vi genom att kontinuerligt utmana oss själva samt lyssna till våra kunder och vår personal.

För en tid sedan mottog Exacta det prestigefyllda priset Gasell 2021 för andra året i rad. En utmärkelse som tilldelas de bolag som omsätter minst 10 miljoner kronor, har minst 10 anställda och har fördubblat sin omsättning inom de senaste fyra kalenderåren. Vi är otroligt tacksamma att få motta detta pris igen.

För oss är dock inte Gasell priset nödvändigtvis ett diplom som representerar de siffror vi uppnått. För oss är det ett diplom som bekräftar att alla vi på Exacta dagligen arbetar för att uppnå våra mål och att vi vågar utmana oss själva för att växa inom branschen.

Vi vill passa på att tacka alla kunder, nya kunder, partners och inte minst vår personal för ett fantastiskt år 2021! Nu blickar vi framåt mot ett spännande 2022.