Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Integrationssystem

Digitala integrationssystem för e-handel

För den som vill starta e-handel kan logistiken vara en hög tröskel att ta sig över. Fram tills nu! Tack vare en enkel digital lösning behöver man faktiskt inte fundera över detta längre.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Integrera logistiksystem

Genom att enkelt integrera sin e-handel mot vårt lager kan man överlåta hela logistikarbetet till oss. Vi kan snabbt och kostnadsfritt integrera mot exempelvis WooCommerce, Shopify, Fortnox med flera. När en beställning görs via en integrerad e-shop registreras informationen hos oss direkt via systemet. Sedan löser vi resten!

Att ta hand om e-handelslogistik kan vara svårt och tidskrävande om man inte vet hur man ska göra. Som tur är kan vi allt om logistik och kan hjälpa dig lika snabbt som effektivt. Genom en smidig integration mellan din e-shop och vårt WMS-system kan du lösa all din logistik med ett knapptryck.

En digital integration av din e-handel mot vårt lager gör att du helt och hållet kan fokusera på det som skapar värde för dig och din affär. Du behöver inte längre administrera lagerhållning, transport och annan logistik för att få din e-handel att fungera. Vi tar hand om det åt dig.

Digital integration med Prime Penguin

Prime Penguin är en prisbelönt digital plattform som direkt integrerar din e-shop mot vårt lagersystem. Genom att använda sig av dem kan man överlåta hela sitt logistikarbete till oss.

Prime Penguin är förintegrerat med de flesta e-handelsplattformar, vilket gör att du inte behöver göra omständliga installationer. Detta fantastiska upplägg är en plug and play-lösning vilket gör att du kommer igång direkt!

Med full digital övervakning och kontroll över ditt logistikflöde kan du följa hela processen från beställning till leverans. Det fina är att du själv inte behöver utföra arbetet.

Prime Penguins digitala plattform gör inte bara att du får full kontroll över din logistik. Plattformen stödjer även andra integrationer för ekonomi och transport – en helhetslösning för dig som driver e-handel helt enkelt.

Underhåller alla integrationer

När integrationen är igång behöver du inte oroa dig för tekniskt strul. Prime Penguin har en teknisk support som finns tillgänglig för alla dina frågor om deras plattform. Oavsett om det är en fråga om tjänsten i sig eller av mer teknisk karaktär kan de ge dig svar. I den tekniska supporten ingår nämligen en utvecklare som kan lösa alla frågor om tekniska problem, vilket gör att du alltid kan känna dig trygg.

Full kontroll med digital integrering

Med Prime Penguin får ni full kontroll över flera olika verktyg och funktioner. Den molnbaserade tjänsten gör att ni när som helst, var som helst kan automatisera, visualisera och optimera hela logistikflödet.

I Prime Penguin får ni med andra ord en långsiktig och hållbar lösning för smidiga integrationer – som dessutom kan startas igång direkt! Gör som flera andra stora och välkända butiker, börja arbeta med Prime Penguin så får ni ett komplett verktyg för kundsupport, rapportering och logistikoptimering.

Boka en produktdemo

Vi på Exacta berättar gärna mer för er om Prime Penguin. Skicka ett mail till oss för mer information och boka upp ett möte om Prime Penguin. Ni når oss på info@exacta.se. Ni kan även läsa mer om Prime Penguin på deras hemsida primepenguin.se.

Låt oss prata logistik!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot framgångsrik tredjepartslogistik.

Hej! Jag heter Kristofer och är Business Manager. Prata logistik med mig på telefon 010 - 207 45 05 eller mail kristofer@exacta.se.

Skriv till oss