Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Logistik och transport

Vi distribuerar dina varor och produkter åt dig

Genom vår mångåriga erfarenhet av att leverera transportlösningar av alla möjliga slag har vi lyckats bygga upp en kompetens och en verksamhet som klarar det mesta.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Vi tar hand om din logistik och transport

När det kommer till logistik och transport är vi på Exacta är en distributionspartner du kan lita på, oavsett dina behov. Vi erbjuder skräddarsydda logistik- och transportlösningar som alltid utgår från den enskilde kundens behov och önskemål.

Distributionspartner med kompletta logistik- och transportlösningar

Vi är ett distributionsföretag som har de resurser som krävs för att klara av det mesta inom logistik och transport. Vi har rymliga lagerlokaler för att kunna sköta lagerhållning och tar även med lätthet hand om distributionsdelen. Vi är oberoende av externa transportörer och speditörer och kan utföra transporterna på egen hand. Detta är mycket fördelaktigt för dig som väljer oss som distributionspartner.

Eftersom vi är fristående och inte är beroende av någon som handlar och agerar utom vår kontroll så kan vi erbjuda mycket kostnadseffektiva tjänster av mycket hög kvalitet.

Fördelarna med att låta oss sköta din transport och logistik

Vår mångåriga erfarenhet och kompetens innebär mängder av fördelar för dig som låter oss sköta din logistik och transport. Nedan lyfter vi däremot fram ett par fördelar som verkligen gör att vi kan leverera mycket förmånliga logistik- och transportlösningar.

Fördelaktiga avtal med fraktbolagen

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa inom alla våra verksamhetsområden och transportlösningar är inget undantag. För att kunna erbjuda optimala transporter till samtliga av våra kunder så har vi sett till att framförhandla mycket fördelaktiga avtal med de största fraktbolagen. Detta gör att vi kan erbjuda mycket bra transportlösningar både när det gäller frakt inom Sverige och i utlandet.

Vi har bland annat förhandlat fram unika transportavtal med nedanstående fraktbolag:

  • DHL
  • DB Schenker
  • FedEx
  • UPS

Egna transportbilar för maximal flexibilitet

I vissa lägen krävs det speciallösningar och vi på Exacta är ett företag som är lösningsorienterat ända in i benmärgen. För att kunna leverera även vid de tillfällen då mer speciella transportbehov uppstår har vi ett eget stall av transportbilar redo. Det ger oss maximal flexibilitet och förmågan att ta oss an i stort sett vilka utmaningar som helst.

Kompetens inom allt som rör transport och logistik

Vi är ett mycket flexibelt distributionsföretag som kan hantera det mesta inom områdena transport och logistik. Om du väljer oss som distributionspartner så får du ett skräddarsytt upplägg, helt i enlighet med vad just din verksamhet för tillfället är i behov av. Vi kan till exempel hantera och transportera farligt gods, något som verkligen inte alla distributionsföretag klarar av. Hör av dig till oss om du vill ha den perfekta transportlösningen och logistiken för ditt företag!

Låt oss prata logistik!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot framgångsrik tredjepartslogistik.

Hej! Jag heter Kristofer och är Business Manager. Prata logistik med mig på telefon 010 - 207 45 05 eller mail kristofer@exacta.se.

Skriv till oss