Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Pack och plock

Pack och plock lika snabbt som säkert

Vi på Exacta sköter pack och plock på bästa sätt, med kompetent personal som följer vattentäta rutiner för att alla leveranser ska bli rätt.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Pack och plock hos Exacta

Vår kunskap och erfarenhet gör att plockning och packning går fort, med minimal risk för felaktigheter. Ordrar skickas senast dagen efter att de inkommit till oss, så att du kan vara säker på snabb leverans. Vi tar pack och plock på fullaste allvar och med snabba utskick av rätt varor ser vi till att dina kunder blir nöjda. Detta utan att du behöver bekymra dig över den här biten, som vi så gärna sköter åt dig.

Pack och plock som du kan lita på

När du låter oss ta hand om pack och plock så är dina leveranser i goda händer. Du kan lita på att vi, med vår mångåriga erfarenhet och kompetens, ser till att leveranser utförs med kvalitet och snabbhet. Oavsett om det gäller plock och pack av mindre artiklar till enskilda privatpersoner eller större leveranser av flera kollin till företag så hanterar vi uppdraget lika professionellt. Vi har också de resurser som krävs för alla typer av ordrar, stora som små.

Hög precision med mycket få felutskick

Vi levererar pack och plock med hög precision oavsett omfattningen på de ordrar vi tar emot. Våra professionella anställda och högklassiga system för orderhantering gör att vi har mycket få felutskick. Att rätt vara hamnar hos rätt kund är så klart en grundläggande förutsättning för att du ska få nöjda kunder som litar på dig och återvänder med fler beställningar.

Effektiva rutiner för plockning

Vi har stora lager, med mängder av hyllor fyllda med varor av alla de slag. Därför är det tur att våra rutiner för plockning är så pass effektiva och tidsbesparande som de är. Vi minimerar tidsåtgången i varje led, för att alltid kunna erbjuda snabbast möjliga leverans.

Noggrann och effektiv packning

Packning sker med noggrann kontroll för att säkerställa att kunden får rätt leverans. Våra rutiner och processer är framtagna för att vi ska kunna minimera risken för att någonting blir fel, samtidigt som packningen går snabbt.

Vi packar din order med optimalt emballage

Vi anpassar packningen av varje enskild order specifikt efter dess unika behov, med optimalt emballage och packmaterial. Olika varor kräver olika typer av emballage, till exempel beroende på hur ömtåliga de är. I vissa fall krävs det rejäla kartonger i wellpapp, med skumplast som extra skydd invändigt, medan det i andra fall räcker med en vanlig förpackning i brevkartong.

Om du önskar kan vi även ta fram profilerat emballage för att visa att paketet kommer från just ditt företag. Vi kan hjälpa dig med till exempel lådor och påsar tryckta med ditt företags logotyp.

Resurser för alla typer av uppdrag

Vi har resurserna som krävs för skräddarsy våra lösningar efter varje specifik kunds unika behov. Mängder av ordrar och beställningar hanteras dagligen i våra rymliga lokaler och med oss kan du få precis den lösning med pack och plock som passar just ditt företag bäst.

Alltid samma höga standard på plock och pack

Vår plock och pack håller samma höga standard oavsett vilken tid på året det gäller. Under vissa speciellt krävande perioder under året råder det högtryck och kraven på oss ökar. Det gäller till exempel under julhandeln, en intensiv period då mängder av paket ska plockas ihop, packas och skickas ut. Under dessa perioder ser vi alltid till att hyra in extra personal för att kunna leverera pack & plock med samma höga standard, oavsett när en order inkommer.

Låt oss prata logistik!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot framgångsrik tredjepartslogistik.

Hej! Jag heter Kristofer och är Business Manager. Prata logistik med mig på telefon 010 - 207 45 05 eller mail kristofer@exacta.se.

Skriv till oss