Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Etikettering

Effektivisera med etikettering

Korrekt etikettering gör det lätt att hitta i lagret och ser till att paketen kommer fram. Det är en framgångsfaktor helt enkelt.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Etikettering

Etikettering är en av de okända hjältar som gör enorm skillnad, för ibland handlar logistik om att de små detaljerna ska stämma. Vi ser till att arbetet på det här området går korrekt till, för att ge logistikflöden bättre flyt.

Etikettering – en vinst för logistiken

Ett effektivt system för etikettering kan göra stor skillnad för ditt företags lagerhållning och logistik. Det är givet att en viktig uppgift för etiketter är att visa upp ditt varumärke och profilera dig gentemot slutkunden. Men de oansenliga klisterlapparna kan tilldelas en uppsjö av smarta uppgifter. Genom att inkludera rätt information och spårbarhet kan du få till en enklare och mer effektiv kontroll i lager och transport. Det ger i sin tur flera vinster för flödet i logistiken.

Genom att koordinera etikettering och produktmärkning tar arbetet mindre tid. Vi levererar en effektiv process, som ser till att allt flyter på så snabbt och korrekt som möjligt. Det är lätt att göra rätt när man vet hur. Och det gör vi.

Förbättrade relationer med etikettering

Välj oss för professionell etikettering! Om vi redan har ett samarbete med dig går det smidigt att komma igång med den här tjänsten också. För när vi kan ditt varumärke och företag är det enklare att ta sig an nya utmaningar på ett sätt som passar dig. Kontakta oss för mer information om vad etikettering kan göra för din logistik.

Låt oss prata logistik!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot framgångsrik tredjepartslogistik.

Hej! Jag heter Kristofer och är Business Manager. Prata logistik med mig på telefon 010 - 207 45 05 eller mail kristofer@exacta.se.

Skriv till oss