Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
E-handelslogistik

Driv e-handel utan att ta hand om logistiken

Med skräddarsydda logistiklösningar ser vi till att du som driver e-handel eller grossistföretag slipper fundera särskilt mycket över ehandelslogistiken till vardags.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Skräddarsydd logistik för e-handel och grossister

Tydlig och personlig logistik som stärker relationer till kunder och affärskontakter, går det att få till? Absolut, säger vi. Med tredjepartslogistik från oss får du mer tid att fila på ditt företag. Det uppnår vi med skräddarsydd ehandelslogistik som passar just din verksamhet, oavsett om du är B2C eller B2B.

Grossist- och e-handelslogistik

Du som är e-handlare har en grym plattform där du säljer fantastiska produkter från strålande leverantörer. Du som är grossist är den där strålande leverantören, med ett fantastiskt sortiment för din nisch. Så det är bara en pusselbit som saknas för er båda. Men den pusselbiten är i många fall den enda interaktionen som du har med dina kunder i verkliga livet. Vi pratar naturligtvis om logistik.

Dina kvalitetsprodukter kräver kvalitetslogistik! Den stora fördelen med kombinationen av e-handel eller grossistföretag och tredjepartslogistik är att alla får lägga sin arbetstid på det som de är bäst på. Det innebär bättre service mot slutkunderna. Hela resan från att de gör en beställning hos dig tills de har leveransen framför sig ska kunderna känna att det fungerar hur smidigt som helst. Och det slutar inte där. Rätt varor ska självklart finnas i paketet när de öppnar det. Om ett par jeans inte sitter som de ska eller en blomkruka inte såg ut som kunden förväntade sig, då ska det inte vara krångligt att göra returer. Men returerna blir ändå färre med oss, eftersom vi konsekvent har hög leveranssäkerhet via vår returhanteringstjänst. Genom den här smidiga logistiken får kunderna positiva upplevelser av dig och din e-handels varumärke.

Oavsett om kunderna är matbutiker eller privatpersoner. Nöjdhet bygger lojalitet, kanske kommer kunderna till och med att berätta om sin positiva upplevelse för andra. Att det är guld värt behöver vi nog inte berätta för dig.

En e-handelslogistik som är skalbar för dig som kund

Du kan lägga ut delar eller hela din logistik på oss och få friheten att ägna den välbehövda tiden åt din e-handel istället. Vår huvudfokus ligger på skräddarsydda lösningar för tredjepartslogistik med just din e-handels behov som utgångspunkt. När det vankas högsäsong, kampanjer och andra toppar i försäljningen kan du känna dig trygg i att vi hanterar det. Med oss finns alla möjligheter att skala upp eller ner med logistiktjänster och lagerutrymme efter behov. Vi har redan kompetent personal, anpassad lokal för förvaring av gods, nödvändig utrustning och god rutin. Vår tredjepartslogistik blir därför ett mer kostnadseffektivt och friare alternativ för din e-handel.

Vårt lagersystem kan integreras med flera affärssystem. På så sätt får vi till ett bättre flöde av information och du kan följa orderhantering och leverans från början till slut. Vi har fraktavtal med alla de stora fraktbolagen för transporter inrikes och utrikes. Så oavsett om det ska levereras enstaka varor eller stora pallar kan vi ta oss an dina distributionsbehov.

Redan idag hjälper vi mängder av e-handlare med deras logistik, så att saker och ting flyter på som de ska. Den hjälpen kan du också få, oavsett om du driver en liten nätbutik eller är en del av ett stort företag. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att ta din e-handelslogistik till nästa nivå!

Vi erbjuder de här logistiklösningarna för e-handel

Känns det här intressant? Då är det dags att slå oss en signal till oss på +46 (0) 10 207 45 00 eller så kan du höra av dig till oss via kontaktformuläret för en diskussion om hur din e-handelslogistik kan bli bättre!

Låt oss prata logistik!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot framgångsrik tredjepartslogistik.

Hej! Jag heter Kristofer och är Business Manager. Prata logistik med mig på telefon 010 - 207 45 05 eller mail kristofer@exacta.se.

Skriv till oss