Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Tredjepartslogistik

Tredjepartslogistik lyfter en tyngd från era axlar

Du vill få logistiken att flyta på, men du har inte tid eller resurser för att lösa det internt. Vi lyfter den stenen från dina axlar och blir den trygga logistikpartner du behöver.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Exacta är det personliga logistikföretaget inom tredjepartslogistik (3PL) i Hallstavik utanför Stockholm. Fokus för oss är skräddarsydda lösningar som får din logistik att gå som en klocka. Vi sköter logistiken, helt enkelt! Vi kan ta på oss delar av din logistik eller alltihop, det är helt upp till dig och kan justeras allteftersom.

Tredjepartslogistik (3PL) i Stockholm – för hela Sverige

Den stora fördelen med tredjepartslogistik är att du blir av med ett stort ansvarsområde, som både äter upp många arbetstimmar och kräver expertis för att fungera bra. Logistiken är särskilt viktig för dig som säljer saker på nätet. Hur resan från beställning till leverans blir kan ha stor inverkan på hur troligt det är att kunden väljer dig igen i framtiden.

Kanske finns inte rätt kunskap på ditt företag för att hantera logistiken. Med oss som 3PL-partner slipper du reflektera särskilt mycket mer på den. Vi försöker inte forma våra kunder för att passa in i en förutbestämd mall. Istället hittar vi en skräddarsydd lösning för just ditt företag. Det gör vi utifrån bred erfarenhet och med hjälp av vårt kontaktnät. I och med att vi har all utrustning på plats och lokal med personal redo blir det dessutom ett kostnadseffektivt alternativ med kort startsträcka.

Våra kvalitetssäkrade lösningar är formade utifrån lång erfarenhet och ett brinnande intresse för att ständigt förbättra vårt arbete. Från lokalerna utanför Stockholm kan vi ta oss an 3PL-uppdrag från stora som små företag, oavsett om du säljer leksaker eller inredning. Med oss går det snabbt och korrekt till när personalen plockar varor och godset förvaras på ett lättåtkomligt och anpassat sätt. Det säkerställer att beställningarna kommer fram med rätt innehåll.

Ökad frihet – en fördel med tredjepartslogistik

Ett ord som är centralt för oss är frihet, för det är det vi levererar till dig. Du ska känna dig trygg och fri när du lämnar över logistiken till oss. För att nå den punkten håller vi inledningsvis en dialog med dig om vad du är ute efter, vilka utmaningar som finns på vägen och hur vi planerar att tackla dem. Den här dialogen hålls öppen under hela samarbetet, på dina villkor.

Vi vill finnas tillgängliga för önskemål och frågor från dig, och är alltid öppna för förslag på hur vi kan få logistiken för ditt företag att fungera så väl som möjligt. På så sätt får du en hängiven partner som gärna följer med och utvecklar sina logistiklösningar i takt med ditt företag. Det finns mängder av fördelar med tredjepartslogistik, så ta första steget till ett upplägg som ger minimal stress för dig!

Vi erbjuder bland annat följande logistiklösningar i vår roll som 3PL-partner

Låt oss prata logistik!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot framgångsrik tredjepartslogistik.

Hej! Jag heter Kristofer och är Business Manager. Prata logistik med mig på telefon 010 - 207 45 05 eller mail kristofer@exacta.se.

Skriv till oss