Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera

Om Exacta

Exacta är en flexibel logistikpartner som specialiserat sig på kundanpassade och leveranssäkra lösningar inom tredjepartslogistik. Oavsett storlek på ert företag så skapar våra logistiklösningar frihet för er att fokusera på kärnverksamheten.

Exacta grundades 1979 (Distributionscenter i Hallstavik AB vid starten) och ingår i Alderway koncernen. Tredjepartslogistik har varit med sen början och man hade då mest bokklubbskunder. Mycket har hänt sedan starten och idag lagrar vi allt från hundleksaker till kaffe.

2015 startade vi en åkeriverksamhet för att kunna erbjuda våra kunder bättre service och bli en logistikpartner utan begränsningar.

Webbproduktion & e-handel

Sedan 2022 erbjuder vi fullskalig produktion av e-handel och webbplatser med vårt eget in-house team.

För att kunna skapa webbplatser som är fullständigt optimala från alla aspekter krävs kompetens inte bara inom design och utveckling utan även andra områden som analys, användarupplevelse, tillgänglighet, sökmotoroptimering och kundbeteenden.

Vi vill skapa Sveriges bästa e-butiker och webbplatser, därför har vi lagt oräkneligt många timmar på att utveckla alla i vårt team till att ha fingerspetskänsla för alla dessa områden. Det gör oss alla till hybrider och det tillåter oss att arbeta både mer självständigt men också bättre i team.

Ekonomi och redovisning

Sedan 2022 erbjuder vi även en rad med tjänster när det kommer till ekonomi.

Hos oss kan du känna dig trygg med att vi tar hand om alla funktioner när det kommer till dina ekonomirelaterade tjänster – om du vill. Vårt tjänsteutbud är brett, vilket ger dig möjlighet att bygga på, eller skala av, allt efter att dina behov förändras. Vi kan hjälpa dig med bland annat bokföring, bokslut, årsredovisningar, lönefrågor och skattefrågor.

Vi ger dig alltid personlig service i kombination med moderna tekniska lösningar. Varför ska du lägga ner massor av din tid och fokus på saker som andra är experter på? Låt oss ta hand dina ekonomiska tjänster – så kan du lägga mer tid på kärnverksamheten.

Våra värderingar

Gemenskap – Hos oss ska alla medarbetare känna att de är en del av vår familj.

Kvalitet – Kvalitetssäkrade rutiner ska lägga grund för det vi gör.

Säkerhet – Alla som kommer i kontakt med oss ska känna trygghet.

Nyheter från Exacta

Vad är en URL?

En URL är en adress till ett unikt innehåll. Lär dig hur webbadresser fungerar och varför det är viktigt för användarvänligheten och SEO.

Läs mer

20 maj 2024

5 misstag du måste undvika när du jobbar med sökmotorannonsering

Lär dig undvika de 5 vanligaste misstagen när du använder sökmotorannonsering för att maximera din framgång online. Missa inte dessa tips.

Läs mer

11 februari 2024

Allt du behöver veta om sökmotorannonsering i 2024

Läs om de hetaste trenderna och hemligheterna bakom sökmotorannonsering 2024. Gör din marknadsföring till en magnet för kunder.

Läs mer

10 februari 2024

5 skillnader mellan att vara anställd hos en vanlig arbetsgivare och hos ett bemanningsföretag

Upptäck de otroliga skillnaderna mellan att jobba för ett bemanningsföretag & en vanlig arbetsgivare. Förvånande insikter som kan förändra ditt yrkesliv

Läs mer

09 februari 2024

5 saker du måste tänka på när du anställer personal

Misslyckas inte med dina anställningar! Lär dig dessa 5 viktiga tips för att välja rätt personal och nå dina företagsmål effektivt.

Läs mer

08 februari 2024

3 vanligaste misstag man gör när man anställer personal

Anställningsmisstag kan kosta dyrt! Upptäck de 3 vanligaste felen vid rekrytering för att undvika förluster och bygga ett starkt team.

Läs mer

07 februari 2024

Alla nyheter från Exacta