Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera

Logistik med Exacta: Era kunder - vårt ansvar

Exacta tar hand om allt från ordermottagning till distribution medan ert företag kan fokusera på det ni är bäst på - kärnverksamheten. Vi hjälper grossister, e-handlare och distributörer genom hela logistikflödet. Upplev friheten med 3PL hos Exacta.

Kom i kontakt med oss Läs mer om våra tjänster

Med förtroende hos bland annat

Våra logistiktjänster

Tredjepartslogistik - 3PL

Exacta är det personliga logistikföretaget inom tredjepartslogistik (3PL) i både Hallstavik utanför Stockholm och i Karlskoga. Fokus för oss är skräddarsydda lösningar som får din logistik att gå som en klocka. Vi sköter logistiken, helt enkelt!

Tredjepartslogistik - 3PL

E-handelslogistik

Tydlig och personlig logistik som stärker relationer till kunder och affärskontakter, går det att få till? Absolut, säger vi. Med tredjepartslogistik från oss får du mer tid att lägga på din verksamhet och ditt varumärke.

Läs mer om e-handelslogistik

Logistik för alkoholprodukter

På Exacta erbjuder vi logistiklösningar när det gäller alkoholprodukter. Vårt fokus är att skräddarsy logistiklösningar som passar för importörer, grossister och bryggerier. Vi kan hjälpa med all typ av logistik för alkoholprodukter.

Logistik för alkoholprodukter

Logistik & transport

När det kommer till logistik och transport är vi på Exacta är en distributionspartner du kan lita på, oavsett dina behov. Vi erbjuder skräddarsydda logistik- och transportlösningar som alltid utgår från den enskilde kundens behov och önskemål.

Logistik och transport

Pack och plock

Vår erfarenhet gör att plockning och packning går fort, med minimal risk för felaktigheter. Ordrar skickas senast dagen efter att de inkommit till oss, så att du kan vara säker på snabb leverans.

Läs mer om pack och plock

Returhantering

Oavsett om dina kunder kommer till dig som privatpersoner eller representanter från ett företag är smidiga returer ett utmärkt sätt att göra dem nöjda med ditt företag. Vilket i sin tur gör det mer sannolikt att de vänder sig till dig igen.

Läs mer om returhantering

Andra logistiktjänster hos Exacta

Logistik är ett stort område och vi erbjuder även tjänster så som Hantering av farligt gods, Lagerhotell, Lagerhållning, Etikettering samt Integrationssystem.

Kom i kontakt med oss

Nyheter från Exacta

Den ultimata guiden till E-handelslogistik

Hemligheterna bakom överlägsen E-handelslogistik med vår ultimata guide. Ta ditt företag till nya höjder och maximera din framgång på nätet.

Läs mer

03 februari 2024

3 innovativa logistiklösningar för din webshop

Revolutionära lösningar för smidigare e-handelslogistik! Förnya din webshop med dessa banbrytande strategier för snabbare leverans & nöjdare kunder

Läs mer

02 februari 2024

Att skapa en hållbar logistikstrategi för din E-handel

Maximera din E-handelsframgång med en robust logistikstrategi. Lär dig strategier & knep för att hantera leveranser, lager & mer effektivt.

Läs mer

01 februari 2024

Fler nyheter från exacta

Låt oss prata logistik!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot framgångsrik tredjepartslogistik.

Hej! Jag heter Kristofer och är Business Manager. Prata logistik med mig på 010 - 207 45 05 eller mail kristofer@exacta.se.

Skriv till oss