Navigera på webbplatsen Navigera Kontakta oss

Logistik med Exacta: Era kunder - vårt ansvar

Exacta tar hand om allt från ordermottagning till distribution medan ert företag kan fokusera på det ni är bäst på - kärnverksamheten.

Vi hjälper grossister, e-handlare och distributörer genom hela logistikflödet. Upplev friheten med 3PL hos Exacta.

Kom i kontakt med oss Läs mer om våra tjänster

Med förtroende hos bland annat

Eldstickan Berntson Brands Doktor.se Amazing Brands

Våra logistiktjänster

TredjepartslogistikTredjepartslogistik - 3PL

Exacta är det personliga logistikföretaget inom tredjepartslogistik (3PL) i både Hallstavik utanför Stockholm och i Karlskoga. Fokus för oss är skräddarsydda lösningar som får din logistik att gå som en klocka. Vi sköter logistiken, helt enkelt!

Tredjepartslogistik - 3PL

E-handelslogistikE-handelslogistik

Tydlig och personlig logistik som stärker relationer till kunder och affärskontakter, går det att få till? Absolut, säger vi. Med tredjepartslogistik från oss får du mer tid att lägga på din verksamhet och ditt varumärke.

Läs mer om e-handelslogistik

Logistik för alkoholprodukterLogistik för alkoholprodukter

På Exacta erbjuder vi logistiklösningar när det gäller alkoholprodukter. Vårt fokus är att skräddarsy logistiklösningar som passar för importörer, grossister och bryggerier. Vi kan hjälpa med all typ av logistik för alkoholprodukter.

Logistik för alkoholprodukter

Logistik & transportLogistik & transport

När det kommer till logistik och transport är vi på Exacta är en distributionspartner du kan lita på, oavsett dina behov. Vi erbjuder skräddarsydda logistik- och transportlösningar som alltid utgår från den enskilde kundens behov och önskemål.

Logistik och transport

Pack och plockPack och plock

Vår erfarenhet gör att plockning och packning går fort, med minimal risk för felaktigheter. Ordrar skickas senast dagen efter att de inkommit till oss, så att du kan vara säker på snabb leverans.

Läs mer om pack och plock

ReturhanteringReturhantering

Oavsett om dina kunder kommer till dig som privatpersoner eller representanter från ett företag är smidiga returer ett utmärkt sätt att göra dem nöjda med ditt företag. Vilket i sin tur gör det mer sannolikt att de vänder sig till dig igen.

Läs mer om returhantering

Andra logistiktjänster hos Exacta

Logistik är ett stort område och vi erbjuder även tjänster så som Hantering av farligt gods, Lagerhotell, Lagerhållning, Etikettering samt Integrationssystem.

Kom i kontakt med oss

Nyheter från Exacta

Logistik och lagerhållning av alkoholprodukter

I denna artikel skriver vi om de olika aspekterna av logistik och lagerhållning av alkoholprodukter, från regler och lagstiftning till...

Läs mer

17 mars 2023

Distribution till Systembolaget: Från producent till kund

En viktig del av Systembolagets verksamhet är dess distributionsnätverk. Alkoholproducenter och leverantörer är ansvariga för att...

Läs mer

16 mars 2023

Säker transport och hantering av alkohol

För att säkerställa en ansvarsfull och trygg hantering är det nödvändigt att ha rätt logistiklösningar på plats. I denna artikel...

Läs mer

27 februari 2023

Fler nyheter från Exacta

Låt oss prata logistik!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot framgångsrik tredjepartslogistik.

Hej! Jag heter Kristofer och är Business Manager. Prata logistik med mig på telefon 010 - 207 45 05 eller mail kristofer@exacta.se.

Kristofer Reinsson

Skriv till oss