Era kunder - vårt ansvar

Exacta tar hand om allt från ordermottagning till distribution medan ert företag kan fokusera på det ni är bäst på – kärnverksamheten.

Det här kan vi hjälpa er med

Lager, distribution eller logistik?

Logistik är ett stort område och det kan vara svårt veta vad man behöver. Om ni har svårt att sätta ord på vad det är ni vill ha så låt er inte hållas. Tillsammans kan vi identifiera era behov och skapa en anpassad leverans.

Låt oss prata

Tredjepartslogistik Tredjepartslogistik

Exacta är det personliga logistikföretaget inom tredjepartslogistik (3PL) i både Hallstavik utanför Stockholm och i Karlskoga. Fokus för oss är skräddarsydda lösningar som får din logistik att gå som en klocka. Vi sköter logistiken, helt enkelt!

Tredjepartslogistik - 3PL

E-handelslogistik E-handelslogistik

Tydlig och personlig logistik som stärker relationer till kunder och affärskontakter, går det att få till? Absolut, säger vi. Med tredjepartslogistik från oss får du mer tid att fila på ditt företag.

Läs mer om e-handelslogistik

Pack och plock Pack och plock

Vår kunskap och erfarenhet gör att plockning och packning går fort, med minimal risk för felaktigheter. Ordrar skickas senast dagen efter att de inkommit till oss, så att du kan vara säker på snabb leverans.

Läs mer om pack och plock

Returhantering Returhantering

Oavsett om dina kunder kommer till dig som privatpersoner eller representanter från ett företag är smidiga returer ett utmärkt sätt att göra dem nöjda med ditt företag. Vilket i sin tur gör det mer sannolikt att de vänder sig till dig igen.

Läs mer om returhantering

Logistik för alkoholprodukter Logistik för alkoholprodukter

På Exacta erbjuder vi logistiklösningar när det gäller alkoholprodukter. Vårt fokus är att skräddarsy logistiklösningar som passar för importörer, grossister och bryggerier. Vi kan hjälpa med all typ av logistik för alkoholprodukter.

Logistik för alkoholprodukter

Hantering av farligt gods Hantering av farligt gods

Vi på Exacta är inte rädda för en utmaning. Genom vår kunskapsbank kan vi leverera en säker hantering enligt alla gällande lagar och regler. Inte minst vad gäller hantering av brandfarlig vara, men även av andra sorters farligt gods.

Hantering av farligt gods

Logistik och transport Logistik och transport

När det kommer till logistik och transport är vi på Exacta är en distributionspartner du kan lita på, oavsett dina behov. Vi erbjuder skräddarsydda logistik- och transportlösningar som alltid utgår från den enskilde kundens behov och önskemål.

Läs mer om logistik och transport

Lagerhotell Lagerhotell

På vårt lagerhotell erbjuds du inte bara möjligheten att hyra enkel förvaring i stil med en plats i ett förråd. Nej, att hyra lagerplats hos oss innebär också att en rad andra möjligheter öppnar upp sig.

Läs mer om lagerhotell

Lagerhållning Lagerhållning

Även om butiken finns på nätet måste varorna stå någonstans. I vårt lagerhotell betalar du enbart för utrymmet som du behöver och ditt engagemang för lager och logistik kan enkelt skalas upp och ned.

Läs mer om lagerhållning

Etikettering Etikettering

Etikettering är en av de okända hjältar som gör enorm skillnad, för ibland handlar logistik om att de små detaljerna ska stämma. Vi ser till att arbetet på det här området går korrekt till, för att ge logistikflöden bättre flyt.

Läs mer om etikettering

Integrationssystem Integrationssystem

Genom att enkelt integrera sin e-handel mot vårt lager kan man överlåta hela logistikarbetet till oss. Vi kan snabbt och kostnadsfritt integrera mot exempelvis WooCommerce, Shopify, Fortnox med flera.

Läs mer om integrationssystem

När ni anlitar Exacta får ni förutom erfaren vägledning även:

Förstående En partner som vill förstå er

Engagerad Ett helt unikt engagemang

Prata logistik med oss

Vad är frihet för dig?

Känner du ibland att det vore skönt om saker och ting flöt på så att du fick mer tid att jobba med det du egentligen vill fokusera på? Välkommen till rätt logistikföretag för dig.

Vi på Exacta finns i Hallstavik utanför Stockholm och i Karlskoga. Vi är ett logistikföretag som har specialiserat oss på logistik åt andra företag. Med andra ord 3PL eller tredjepartslogistik som det heter i Sverige. Vi vänder oss till dig som letar efter en logistiklösning i Stockholm, men som utför uppdrag för 3PL i hela Sverige.

När du vänder dig till oss hittar vi ett anpassat upplägg som passar just din verksamhet. Och när dina behov skiftar justerar vi det. Oavsett om företaget växer, minskar eller behöver tillfälliga insatser för kampanjer eller liknande.

Det personliga logistikföretaget nära Stockholm

Vi på Exacta tar oss an allt det där som du tänker dig att ett logistikföretag ska göra. Från att förvara ditt gods i anpassade lokaler för logistik i närhet av Stockholm till att plocka och packa på ett korrekt sätt, etikettera och sköta returhantering. För att göra din vardag ännu smidigare och kostnadseffektivare kan vi även sköta annat som kräver närhet till varorna, till exempel professionell fotografering till din e-handel.

Hjärtat av vårt logistikföretag finns i Hallstavik ca 10 mil från Stockholm. Därifrån hanteras 3PL för mängder av företag runt om i Sverige. Vissa har samarbetat med oss i åratal. Andra blev vi logistikpartner till alldeles nyligen. Gemensamt för samtliga är att de får vårt hundraprocentiga engagemang. Allt för att leverera frihet. Frihet att inte behöva reflektera över vad som händer på logistikfronten. Där flyter allt helt enkelt på.

Är du nyfiken på vårt logistikföretag utanför Stockholm? Hör av dig till oss! Snart kommer du kunna släppa den stora punkten på att-göra-listan och lämna logistiken i trygga händer.