Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Lagerhotell

Förvaringsmöjligheter för alla behov

På vårt lagerhotell erbjuds du inte bara möjligheten att hyra enkel förvaring i stil med en plats i ett förråd. Nej, att hyra lagerplats hos oss innebär också att en rad andra möjligheter öppnar upp sig.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Lagerhotell hos Exacta

Vi erbjuder mängder av tjänster relaterade till lagerhotell och godsförvaring. Vi erbjuder exempelvis pack och plock och en rad andra relaterade tjänster. Vårt lagerhotell tillsammans med de andra tjänsterna gör oss till en komplett partner inom tredjepartslogistik. Vi är dessutom mycket flexibla och tycker att lagerhotell och andra tjänster ska kunna skräddarsys efter varje enskild kund. Tjänsterna kan kombineras för att passa just era behov och vi hjälper också till att löpande öka eller minska omfattningen, så att ni inte betalar mer än ni behöver.

Modernt lagerhotell med flexibla lösningar

Genom att hyra lagerplats hos oss får ni chansen att få tillgång till precis den typ av lagerhotell ni behöver.

Vi är mycket flexibla och gör vårt bästa för att kunna erbjuda varje enskild kund ett tjänstepaket som helt passar den egna organisationen. Storleken på företaget spelar ingen roll, bland våra kunder finner du organisationer i alla storlekar. Tjänstepaketen sträcker sig också från enkel förvaring till omfattande samarbeten där vi också sköter saker som orderhantering, returer och transport. Vårt lagerhotell kan helt enkelt anpassas efter precis vad ert företag behöver.

Fördelar med vårt lagerhotell

Vårt lagerhotell är alltså flexibelt, med moderna lösningar som kan anpassas efter varje enskild kunds särskilda önskemål. Detta gör att vi kan erbjuda en mängd fördelar för det företag som väljer att hyra lagerplats hos oss.

Nedan ser du de viktigaste av dessa fördelar:

  • Det sänker era kostnader
  • Det spar er tid och energi
  • Ni har tillgång till lagerplatserna dygnet runt
  • Vi tar säkerhet och bevakning på allvar

Genom att använda vårt lagerhotell kan ni hålla ned kostnaderna för förvaring och andra tjänster. Vi anpassar oss efter era behov och ni betalar ingenting i onödan. Vi kan som sagt också erbjuda en uppsjö av andra tjänster inom lager och distribution. På så sätt kan ni välja tjänstepaket som spar er dyrbar tid och energi. Lagerplatserna är dessutom tillgängliga dygnet runt, vi är alltid beredda. Våra lokaler är slutligen välbevakade och det du anförtror oss med att förvara är i trygga händer, på en trygg plats.

Olika typer av lagerplatser och förvaringsmöjligheter

På vårt lagerhotell utanför Stockholm kan ni välja mellan olika typer av lagerplatser beroende på vad ni vill att vi förvarar. Hos oss finns förvaringsmöjligheter som passar de flesta varor och gods. Det gör att ni med största sannolikhet kan anlita oss för all er förvaring, även om ni är i behov av olika typer av lagerplatser. Beroende på vilken typ av varor och gods ni vill förvara på vårt lagerhotell så lämpar sig olika sorters lagerplatser.

Nedan ser du vilka typer av förvaringsmöjligheter du får tillgång till på vårt lagerhotell:

  • Hyllplats
  • Pallplats
  • Container
  • Förråd

Låt oss prata logistik!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot framgångsrik tredjepartslogistik.

Hej! Jag heter Kristofer och är Business Manager. Prata logistik med mig på telefon 010 - 207 45 05 eller mail kristofer@exacta.se.

Skriv till oss