Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Logistik för alkoholprodukter

Logistiklösningar för alla dina alkoholprodukter till bl.a. Systembolaget

På Exacta har vi anpassade lokaler, goda rutiner och all utrustning som behövs för att kunna hjälpa dig med all typ av logistik för alkoholprodukter.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

På Exacta erbjuder vi logistiklösningar när det gäller alkoholprodukter. Vårt fokus är att skräddarsy logistiklösningar som passar för importörer, grossister och bryggerier. Vi kan kort och gott hjälpa med all typ av logistik för alkoholprodukter.

Logistiklösningar för alkoholprodukter

  • Distribution
  • Lagerhållning
  • Transport
  • Logistik

På Exacta har vi anpassade lokaler, goda rutiner och all utrustning som behövs för att kunna hjälpa dig med all typ av logistik för alkoholprodukter.

Bland våra kunder finner du företag i alla olika storlekar. Det spelar därför ingen roll om du är en stor grossist eller importör, eller ett litet nystartat bryggeri. Vi hanterar logistik för alkoholprodukter för alla typer av företag.

Distribution till Systembolaget

För importörer, grossister eller bryggerier som vill distribuera sina dryckesprodukter är Exacta vägen att gå. Vi erbjuder väldigt kostnadseffektiva tjänster, av hög kvalitet.

Exacta erbjuder distribution av dryckesprodukter till aktörer som Systembolaget. Utöver Systembolaget erbjuder vi även distribution till restauranger eller grossister runt om i Sverige. Vi är en erfaren och trygg logistikpartner som ger dig möjlighet att leverera dryck och alkohol till Systembolaget på ett säkert och smidigt sätt.

Lagerhållning för alkoholprodukter

Exacta erbjuder logistiklösningar inom lagerhållning för alkoholprodukter som öl, vin och sprit. Vi har en utarbetad lagerteknik med kapacitet för både stora och små leveranser till Systembolaget, restauranger eller grossister runt om i Sverige.

Även under högsäsonger för alkoholprodukter, som till exempel runt studenttider, midsommar eller nyår, kan du vara helt trygg med att vi har allt under kontroll. Vi har en genomtänkt process för att hela lagerhållningen ska vara så smidig som möjligt.

Vi är en pålitlig logistikpartner som har alla rätta förutsättningar för att kunna hantera dina alkoholprodukter på ett tryggt och säkert sätt.

Transportlösningar för alkoholprodukter

Exacta är en partner att lita på när det gäller logistik och transport av alkoholprodukter. Vi har byggt upp en verksamhet som klarar av det mesta när det gäller transport.

Vi på Exacta har även väldigt fördelaktiga avtal med de största fraktbolagen: DHL, UPS, DB Schenker och FedEx. Genom dessa avtal kan vi erbjuda dig riktigt schyssta lösningar när det gäller frakt av dina alkoholprodukter både inom Sverige och i utlandet.

Fördelar med att använda Exacta för logistik av alkoholprodukter

  • Vi erbjuder kostnadseffektiva tjänster
  • Vår personal är kompetent med stor erfarenhet
  • Vi har kvalitetssäkrade rutiner
  • Vårt lager är väl bevakat dygnet runt
  • Vi är flexibla och erbjuder skräddarsydda logistiklösningar för just dig

Du behöver inte längre tänka på logistiken när det gäller dina alkoholprodukter. Vi på Exacta kan lösa allt åt dig. Om du låter oss ta hand om logistiktjänster för dina alkoholprodukter kan du vara säker på att du är i trygga händer.

Låter det intressant? Hör av dig till oss på +46 (0) 10 207 45 00, eller via vårt kontaktformulär så kan vi diskutera närmare om logistik för dina alkoholprodukter.

Låt oss prata logistik!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot framgångsrik tredjepartslogistik.

Hej! Jag heter Kristofer och är Business Manager. Prata logistik med mig på telefon 010 - 207 45 05 eller mail kristofer@exacta.se.

Skriv till oss