Personlig lagerhållning och lagerhotell

Även om butiken finns på nätet måste varorna stå någonstans, organiserade på ett sätt som gör det smidigt att packa dem och skicka iväg. Du som letar efter en sådan organisation, är ute efter en pålitlig partner inom logistik och söker en säker lagerhållning i Stockholm borde använda oss på Exacta! Vi befinner oss i Hallstavik utanför Stockholm och har de rätta förutsättningarna för att hantera just din lagerhållning. I vårt lagerhotell betalar du enbart för utrymmet som du behöver och ditt engagemang för lager och logistik kan enkelt skalas upp och ned.

Lagerhållning utanför Stockholm

3PL-lager är ett kostnadseffektivt och praktiskt alternativ till att sätta upp ett eget system för hantering, fixa utrustning och lokal, rekrytera och så vidare. Både för stora och små företag. I vårt lagerhotell utanför Stockholm finns runt 7000 pallplatser i tempererade lokaler som är anpassade för lagerhållning. Hit välkomnas alla sorters varor, stora som små. Vi har till exempel tillstånd och kompetens för att förvara gods med särskilda krav. Inte minst det som är brandfarligt.

Vi kan hjälpa dig med alla typer utav lagerhållning

Som en erfaren och trygg logistikpartner har vi sedan länge kunnat erbjuda lagerhantering av högsta klass, tack vare vår utarbetade lagerteknik, fantastiska och hårt arbetande personal samt ett lagerhotell med kapacitet för tusentals leveranser, stora som små. På så vis möjliggörs vår förmåga att kunna erbjuda dig många olika lösningar inom modern lagerhantering, för att du ska känna dig trygg och lugn av att logistiken är på sin plats. Vi erbjuder bland annat följande lösningar:

 • Förvaring av både stora och små leveranser
 • Logistik och transport vid leverans
 • Orderhantering samt administration
 • Returhantering och reklamation
 • Processering och förvaring av mässmaterial
 • Hyllplats, pallplats, container och förråd
 • Reservelslager/plocklager för avropsärenden
 • Krisförvaring när utrymmet i egna lokaler tryter

Fördelar med lagerhållning

 • Kostnadseffektivt lager för alla aktörer, från grossist till ehandel
 • Vi sköter lagerbevakningen och ser till att det är tillgängligt dygnet runt
 • Minimal lageradministration
 • Överlager och inkurans blir inte ett problem
 • Bekväm helhetslösning för leverans till både B2C och B2B

3PL-lager som är flexibelt på riktigt

Vi är en komplett partner för 3PL och sköter gärna mer inom lager och logistik åt ditt företag. När vi säger att vi är flexibla är det inte bara snack. I vårt lagerhotell betalar du bara för utrymmet som du behöver. Debiteringen görs per dygn. Vi arbetar med dina behov som utgångspunkt och hittar en lösning för lagerhållning som är skräddarsydd för just dig. Att alla företag fungerar på olika sätt kommer inte som en nyhet för oss. Vi har jobbat med mängder av verksamheter från skilda branscher och gillar att lära känna företag för att förstå deras behov bättre. Oftast går det att lösa utmaningarna. Så tveka inte att höra av dig med mer eller mindre vanliga önskemål!

Lagerhållning

Vi förfogar över stora egna lager på ca.7 000 pallplatser i ändamålsenliga och tempererade lokaler.

Läs mer

Plock och pack

Vi har egen kompetent personal och kompletterar med inhyrd för att lösa variationer som exempelvis säsongstoppar eller månadsutskick.

Läs mer

Logistik och transport

Vi står oberoende i förhållande till transportörer och speditörer, samt utför egna transporter.

Läs mer

Hantering av farligt gods

I händerna på vår utbildade personal och tillstånd att lagra brandfarlig vara kan du känna dig trygg.

Läs mer

Är du redo att ta steget till frihet?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till att skräddarsy era logistiklösningar.