Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera

Kunskap & nyheter

Teknologi i Pack och plock: Moderna system för orderhantering ökar effektiviteten och minimerar fel

Lär dig hur den senaste teknologin revolutionerar pack & plock-processen. Bli bäst i branschen med teknik som minskar felutskick & förbättrar effektiviteten

Läs mer

05 september 2023

Hotell, restaurang och catering: Så fungerar distribution av alkoholvaror

Alkoholhaltiga drycker är en stor del av hotell-, restaurang- och cateringindustrin, både som en betydande inkomstkälla och en...

Läs mer

04 juli 2023

Hantering av farligt gods: Lagerhållning, logistik och transport

Farligt gods är varor eller material som, om de inte hanteras eller transporteras på ett korrekt sätt, kan utgöra en potentiell risk för...

Läs mer

03 juni 2023

Så kan 3PL effektivisera din verksamhet

Tredjepartslogistik, även känt som 3PL, är en modell där ett företag outsourcar delar av eller hela sin logistik- och distributionsprocess...

Läs mer

02 juni 2023

Dropshipping: Från leverantör till konsument

Dropshipping är en affärsmodell där du som återförsäljare inte håller varor i lager. Istället beställer du produkten från...

Läs mer

31 maj 2023

5S-metodens femte steg: Sköta om (Shitsuke)

Shitsuke handlar om att skapa en kultur där alla tar ansvar för att upprätthålla arbetsplatsens ordning och effektivitet.

Läs mer

26 maj 2023

E-handelslogistik: En viktig del inom handel

E-handelslogistik är processen att hantera och koordinera varuflödet, från beställning och lagerhantering till transport och leverans...

Läs mer

16 maj 2023

Alkoholskatt och punktskatt – Vad är det?

En av de mest effektiva metoderna för att reglera alkoholkonsumtionen är genom alkoholskatt och punktskatt. Några av de frågor...

Läs mer

09 maj 2023

5S-metodens fjärde steg: Standardisera (Seiketsu)

Standardisering, eller Seiketsu på japanska, är det fjärde steget i 5s-metoden. Det innebär att man skapar en enhetlig och konsekvent...

Läs mer

26 april 2023

5S-metodens tredje steg: Städa (Seisō)

Städa, eller Seisō på japanska, är det tredje steget i 5S-metoden och fokuserar på att hålla arbetsplatsen ren och välunderhållen.

Läs mer

06 april 2023

Så fungerar redovisning för företag

Redovisning är en term som syftar på bokföringspraxis. Det innefattar systematisk registrering, analys och tolkning av finansiella...

Läs mer

29 mars 2023

Logistik och lagerhållning av alkoholprodukter

I denna artikel skriver vi om de olika aspekterna av logistik och lagerhållning av alkoholprodukter, från regler och lagstiftning till...

Läs mer

17 mars 2023

1 7 8 9 10 11 12