Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Tilläggstjänster

Tilläggstjänster

För oss är det centralt att vara flexibla och skräddarsy lösningar med dig som utgångspunkt. Därför erbjuder vi en hel del kringtjänster som hänger ihop med lager och logistik.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

För oss är det centralt att vara flexibla och skräddarsy lösningar med dig som utgångspunkt. Därför erbjuder vi en hel del kringtjänster som hänger ihop med lager och logistik, till exempel produktfotografering i våra lokaler utanför Stockholm. Har du en fråga om något som känns ovanligt eller knepigt? Hör av dig till oss.

Produktfotografering och mycket mer – nära Stockholm

Ett exempel på en vanlig extratjänst hos oss är produktfotografering. När alla varor redan finns hos oss är det smidigt att vi också sköter fotograferingen. Vi tar den här uppgiften på största allvar och är införstådda med vikten av att fotona ska återge utseende och färg på ett rättvist sätt och samtidigt vara säljande enligt er modell. Bilderna håller därför alltid hög kvalitet, för att visa dina produkter på bästa sätt och passa in med det resterande och befintliga produktflödet i din e-handel. För att uppnå den nivån har vi kompetenta personer som sköter produktfotograferingen.

Kundtjänst – telefon och e-post

Exacta kan med framgång ta hand om er kundtjänst. Över telefon och e-post vägleder vi och hjälper era besökare med deras frågor och ärenden. Produktrelaterade frågor blir lätthanterliga när vi har tillgång till hela erat lager.

Abonnemangsutskick

Har ni kunder som prenumererar på produkter eller produktkit? Exacta hanterar gärna den logistiska delen med månatlig packning och utskick av dessa abonnemang. Är er prenumerationstjänst ej månatlig utan har annan periodisering löser vi självklart även det.

Hos oss finns även kompetens för att sköta flera andra tjänster. Här kommer ett axplock.

  • Kitpackning
  • Märkning av artiklar
  • Fakturering och bokföring

Allt är möjligt när du hör av dig till oss på Exacta! Om vi inte har nämnt den tjänst som du är ute efter, tveka inte att fråga. Troligen kan vi hitta en lösning, om inte annat kan vi hjälpa dig att hitta rätt genom vårt omfattande nätverk. Ring eller maila oss redan idag, så inleder vi processen att hitta en lösning tillsammans. Det är vad en logistikpartner är till för.

Kundundersökning

Alla kunder idag är kräsna – utbudet har aldrig varit större och steget till att byta varumärke eller leverantör har aldrig varit enklare. Just därför är det viktigare än någonsin att som företag förstå, och se, kundernas förväntningar och behov. Med en kundundersökning i ryggen kan du enkelt agera och därmed bygga hållbara relation med dina kunder.

Vi kan hjälpa dig att göra en kundundersökning, från utformning till resultat.

Låt oss prata logistik!

Inget projekt är för stort eller litet för oss. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot framgångsrik tredjepartslogistik.

Hej! Jag heter Kristofer och är Business Manager. Prata logistik med mig på telefon 010 - 207 45 05 eller mail kristofer@exacta.se.

Skriv till oss