Plock och pack

Kunden öppnar paketet med produkten de beställt och ser fram emot att se den i verkligheten… Och så är det fel sak i lådan. Det är mänskligt att fela, men vi gör den här situationen så sällsynt som det bara går. Hos oss sköts plock och pack av kompetent personal. Under säsongernas toppar, månadsutskick, kampanjer och andra intensiva perioder hyr vi in extra hjälp för att bibehålla samma standard på arbetet.

Hög precision i plock och pack

Hos oss sköts arbetet med plock och pack snabbt och korrekt. Senast dagen efter att en order har kommit in skickar vi iväg den från lagret. Valet av det mest effektiva emballaget och fraktsättet går inte obemärkt förbi. Det är något vi fattar genomtänkta beslut kring. Vill du att det ska synas att paketet kommer från just ditt företag? Vi kan hjälpa dig att ta fram profilerat emballage som lådor, påsar och annat.

När du väljer oss kommer rätt vara fram till rätt kund. Vi har mycket få felskick. Du kan alltså känna dig trygg i att din logistik uppfyller det här grundläggande, men avgörande, måttet av professionalism. Det är en viktig aspekt för att göra kunderna nöjda, vilket ökar chanserna att de återvänder till dig i framtiden.

Plock och pack som bygger kundrelationer

Vi är specialister på logistik. Det innebär att vi kan garantera en professionell hantering, som utesluter onödigt krångel. När du lämnar över arbetet med plock och pack till oss så slipper du tänka på det, för det flyter på som du alltid har hoppats att det ska. Så pass bra att din smidiga logistik till och med blir något du kan lyfta som en fördel för kunderna. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Lagerhållning

Vi förfogar över stora egna lager på ca.7 000 pallplatser i ändamålsenliga och tempererade lokaler.

Läs mer

Plock och pack

Vi har egen kompetent personal och kompletterar med inhyrd för att lösa variationer som exempelvis säsongstoppar eller månadsutskick.

Läs mer

Logistik och transport

Vi står oberoende i förhållande till transportörer och speditörer, samt utför egna transporter.

Läs mer

Hantering av farligt gods

I händerna på vår utbildade personal och tillstånd att lagra brandfarlig vara kan du känna dig trygg.

Läs mer

Är du redo att ta steget till frihet?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till att skräddarsy era logistiklösningar.