Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera

Modern och personlig redovisningsbyrå

Vårt tjänsteutbud är brett, vilket ger dig möjlighet att bygga på, eller skala av, allt efter att dina behov förändras.

Vi kan hjälpa dig med bland annat bokföring, bokslut, årsredovisningar, lönefrågor och skattefrågor.

Kom i kontakt med oss Läs mer om våra tjänster

Med förtroende hos bland annat

Våra ekonomitjänster för företag

Löpande redovisning

För att ha en lyckad redovisning krävs planering och struktur. Ju enklare och överskådligare den är får du en snabb överblick och en helhet som gör att du kan spara både tid och pengar. Det är här vi kommer in i bilden.

Läs mer om löpande redovisning

Alkohol- & punktskatt

Punktskatten tas ut på utvalda tjänster och varor, exempelvis alkohol och tobak. Det är du som importerar produkten som står som ansvarig för att skatten betalas in som den ska. Här är vi behjälpliga och guidar dig så att allting går till som det ska.

Läs mer om alkohol- & punktskatt

Kvalificerad redovisning

Vi hjälper vi dig att sammanställa din löpande bokföring, analyserar och ser till att alla siffror hamnar rätt. Vi ser bokslutet som mycket mer än bara ett dokument – för oss att det ett bra och viktigt verktyg för företagets framtid och utveckling.

Läs mer om kvalificerad redovisning

Löneberedning

Att ha en fungerande löneberedning är en av de viktigaste faktorerna i ett företag. Det handlar om att anställda ska få rätt lön, i rätt tid. Det låter kanske enkelt, men det är lite mer komplext än så. Låt oss se till att alla delar sitter där de ska.

Läs mer om löneberedning

Anställning

Att anställa personal är en mycket mer än att hitta rätt person till rätt plats. Här är det många saker som ska både förberedas och säkerställas innan anställningen tar form. Just det har vi stenkoll på!

Läs mer om anställning

Rådgivning

Att det finns ett värde att ha en oberoende rådgivare är vi nog alla överens om. En person som kan se saker objektivt och vara behjälplig med anpassade lösningar som är bäst för situationen – helt utan egen vinning i det. Lås oss vara den personen för dig!

Läs mer om rådgivning

Redovisning, bokföring eller bokslut?

Företagsekonomi kan vara ett stort och otydligt område. Om du är osäker på vad du behöver hjälp med så tveka inte att kontakta oss. Tillsammans identifierar vi era behov och skapar en anpassad lösning.

Kom i kontakt med oss

Nyheter från Exacta Ekonomi

5 skillnader mellan att vara anställd hos en vanlig arbetsgivare och hos ett bemanningsföretag

Upptäck de otroliga skillnaderna mellan att jobba för ett bemanningsföretag & en vanlig arbetsgivare. Förvånande insikter som kan förändra ditt yrkesliv

Läs mer

09 februari 2024

5 saker du måste tänka på när du anställer personal

Misslyckas inte med dina anställningar! Lär dig dessa 5 viktiga tips för att välja rätt personal och nå dina företagsmål effektivt.

Läs mer

08 februari 2024

3 vanligaste misstag man gör när man anställer personal

Anställningsmisstag kan kosta dyrt! Upptäck de 3 vanligaste felen vid rekrytering för att undvika förluster och bygga ett starkt team.

Läs mer

07 februari 2024

Fler nyheter från Exacta

Låt oss prata ekonomi!

Vi erbjuder modern och personlig redovisning för ert företag. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot enklare redovisning och bokföring.

Hej! Jag heter Lukas och hjälper till med er redovisning. Prata ekonomi med mig på telefon 0725 - 117 277 eller mail lukas@exacta.se.

Skriv till oss