Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Löneberedning

Löneberedning

Att ha en fungerande löneberedning är en av de viktigaste faktorerna i ett företag. Det handlar om att anställda ska få rätt lön, i rätt tid. Det låter kanske enkelt, men det är lite mer komplext än så.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

En fungerande löneberedning

Att ha en fungerande löneberedning är en av de viktigaste faktorerna i ett företag. Det handlar om att anställda ska få rätt lön, i rätt tid. Det låter kanske enkelt, men det handlar om så mycket mer än att bara betala ut rätt lön.

Bland annat hanteras även frånvaro vid sjukdom, vård av barn, semester, tjänstledighet och föräldraledighet. Övertid, flex, komptid, utlägg, reseräkningar o.s.v. Listan kan göras lång. Därför är det extra viktigt att det finns upprätta och fungerande rutiner kring just löneberedningen. Att använda sig av ett effektivt och modernt lönehanteringssystem är en avgörande faktor för en lyckad lönehantering!

Låt oss prata ekonomi!

Vi erbjuder modern och personlig redovisning för ert företag. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot enklare redovisning och bokföring.

Hej! Jag heter Lukas och hjälper till med er redovisning. Prata ekonomi med mig på telefon0725 - 117 277 eller mail lukas@exacta.se.

Skriv till oss