Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Kvalificerad redovisning

Kvalificerad redovisning

Vi hjälper vi dig att sammanställa din löpande bokföring, analyserar och ser till att alla siffror hamnar rätt.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Vi ser till att alla siffror hamnar rätt

Vi hjälper vi dig att sammanställa din löpande bokföring, analyserar och ser till att alla siffror hamnar rätt. Vi ser bokslutet som mycket mer än bara ett dokument – för oss att det ett bra och viktigt verktyg för företagets framtid och utveckling.

Vi är digitala och moderna i vårt arbetssätt, men det hindrar inte oss från att vara personliga. Hos oss kan du vara trygg med att det alltid finns någon som har stenkoll på ditt företag – oavsett semesterperioder eller annan frånvaro. Vi finns helt enkelt där för dig när du behöver kvalificerad rådgivning!

Det digitala och moderna arbetssättet betyder att du som företag endast behöver göra egen handpåläggning några få gånger varje månad. Det hindrar dock dig inte att ha full kontroll – vi ser till att du tillhandahåller skräddarsydda rapporter kring din ekonomi.

Leverantörsfakturor, kundfakturor och diverse utlägg. Vi samlar in, skickar påminnelser och hanterar eventuella inkassokrav. Självklart samlas allt på en säker plats.

Låt oss prata ekonomi!

Vi erbjuder modern och personlig redovisning för ert företag. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot enklare redovisning och bokföring.

Hej! Jag heter Lukas och hjälper till med er redovisning. Prata ekonomi med mig på telefon0725 - 117 277 eller mail lukas@exacta.se.

Skriv till oss