Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Löpande redovisning

Löpande redovisning

För att ha en lyckad redovisning krävs planering och struktur. Ju enklare och överskådligare den är får du en snabb överblick och en helhet som gör att du kan spara både tid och pengar.

Kontakta oss Se vad vi kan göra för dig

Löpande redovisning med Exacta

Vad löpande redovisning innebär är att alla affärshändelser ska, i kronologisk ordning, redovisas. Det handlar om alla händelser i ett företag som påverkar ekonomin. Alla affärshändelser ska kunna verifieras via ett underlag, exempelvis kvitto, transaktion eller faktura.

Enligt lag har du som driver ett AB, handelsbolag, ekonomisk förening eller enskild firma en skyldighet att redovisa alla dina affärshändelser. Löpande redovisning är den som lägger grunden för din årsredovisning eller årsbokslut.

För att ha en lyckad redovisning krävs planering och struktur. Ju enklare och överskådligare den är får du en snabb överblick och en helhet som gör att du kan spara både tid och pengar. Det är här vi kommer in i bilden!

Vi är en modern redovisningsbyrå med stort fokus på den personliga relationen. Vi erbjuder dig hjälp med de delar du önskar, det kan vara alla delar eller några utvalda. Vi är flexibla och skräddarsyr våra tjänster efter dig och ditt företag.

För dig som är ny kund kommer vi, tillsammans, fram till vilket upplägg som passar dig bäst. Kanske ett ypperligt tillfälligt att bli av med det du gärna själv vill bli avlastad med?

Låt oss prata ekonomi!

Vi erbjuder modern och personlig redovisning för ert företag. Ett förutsättningslöst samtal eller mailkonversation är det första steget mot enklare redovisning och bokföring.

Hej! Jag heter Lukas och hjälper till med er redovisning. Prata ekonomi med mig på telefon0725 - 117 277 eller mail lukas@exacta.se.

Skriv till oss