Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera

Om oss

Vi på Exacta Ekonomi förstår att företagsekonomi kan te sig som ett omfattande och ibland otydligt fält. Det är därför vi är här – för att göra det enkelt och tillgängligt för dig. Med ett brett utbud av tjänster, från bokföring och bokslut till årsredovisningar, lönehantering och skatterådgivning, är vi din helhetsleverantör inom ekonomi och redovisning.

Vårt mål är att erbjuda flexibla lösningar som växer och anpassar sig efter just dina behov. Vare sig du behöver utöka dina ekonomitjänster eller skala ner dem, är vi här för att stötta dig. Vi förstår att varje företag är unikt, och därför är personlig service och skräddarsydda lösningar kärnan i vårt arbete.

Exacta Ekonomi är en del av Exacta Logistics.

Vår kärna

En trygg partner

På Exacta Ekonomi är vi mer än bara din ekonomiavdelning; vi är din partner i ekonomisk framgång. Genom att erbjuda expertis, tillgänglighet och anpassade lösningar, ser vi till att du får det stöd och de resurser du behöver för att ditt företag ska blomstra. Låt oss tillsammans skapa en stark ekonomisk grund för din verksamhet.

Smidig redovisning

Som modern redovisningsbyrå använder vi digital teknik för att erbjuda flexibla, skräddarsydda lösningar som effektiviserar våra kunders ekonomihantering. Vår anpassningsbara approach säkerställer att vi möter varje kunds unika behov och är kärnan i vårt engagemang för kundframgång och tillväxt.

Vi jobbar här

Angelica Brinkheden

Ekonomichef

Kontakta Angelica

Frida Karlsson

Redovisningskonsult

Kontakta Frida

Lovisa Duse

Redovisningskonsult

Kontakta Lovisa

Lukas Hågestam Lindell

VD

Kontakta Lukas