Kontakta oss Navigera på webbplatsen Navigera
Exacta expanderar: Nytt logistikcenter öppnas i Karlskoga

Exacta expanderar: Nytt logistikcenter öppnas i Karlskoga

Vi på Exacta är glada att meddela att vi utökar vår verksamhet med ytterligare en förstklassig anläggning i Karlskoga. Detta tillägg till våra befintliga anläggningar i Hallstavik och Bofors ger oss möjlighet att fortsätta förbättra och bredda våra tjänster inom tredjepartslogistik.

Vår nya anläggning finns på Magasinsvägen 5 i Karlskoga och omfattar 10 000 kvadratmeter samt rymmer cirka 6 000 pallplatser. Den är anpassad för att tillgodose en rad olika behov, inklusive lagerhållning för e-butiker, grossister och verktyg, och representerar ett steg framåt i vår strävan att erbjuda mångsidiga och anpassningsbara lösningar för alla våra klienter.

Stärker vår position inom logistikbranschen

“Denna expansion befäster vår ställning som en nyckelaktör inom logistiksektorn och understryker vårt åtagande att leverera oöverträffade logistiktjänster till våra kunder. Vi ser fram emot att välkomna nya och befintliga kunder till vårt nya lager och är övertygade om att det kommer att skapa nya möjligheter och fördelar för alla inblandade.”

I de nya lokalerna erbjuds även kontorsplatser för hyresgäster, komplett med flera möblerade kontorsrum och gemensamma ytor. Perfekt för företag som söker flexibla arbetsplatser.

 För ytterligare information, vänligen kontakta:

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Martin Reinebrant på e-post martin@exacta.se eller telefon 010-2065050.

Kontakta oss