Returhantering

Vi tar hand om returerna åt dig

Returhantering – En viktig del inom e-handeln

Vi levererar returhantering som ger din e-handel lojala kunder! Oavsett om dina kunder kommer till dig som privatpersoner eller representanter från ett företag är smidiga returer ett utmärkt sätt att göra dem nöjda med ditt företag. Vilket i sin tur gör det mer sannolikt att de vänder sig till dig igen, även om de skickade tillbaka delar eller hela sin leverans.

Returhantering som vårdar värdefulla kundrelationer

I vissa affärsmodeller är returer en naturlig del och kunder gör returer på en relativt hög andel av leveranserna. Det kan till och med vara de mest lojala kunderna som kommer i kontakt med din returhantering. Med andra ord, här har du en chans att vårda viktiga kundrelationer genom att leverera en smidig lösning.

För oss är det självklart att ha en dialog med dig om hur arbetet ska se ut. Vår uppgift är både att bidra med expertis och att vara lyhörda inför dina önskemål. Tillsammans med dig hittar vi en lösning för returhantering som passar din e-handel, där kostnaden är rimlig i förhållande till vinsterna du får. I och med att vi har varit med förut kan vi genomföra justeringar som enkelt men effektivt gör det enklare för kunderna att sköta sin del och för oss att sköta vår. Vi kan även diskutera din returpolicy med dig om du vill. Är du också intresserad av en skräddarsydd lösning för returhantering där din e-handel är utgångspunkten? Hör av dig till oss så påbörjar vi arbetet med att ta fram en sådan.

Är ni behov av andra tjänster?

• Kitpackning
• Märkning av artiklar
• Produktfotografering
• Abonnemangsutskick
• Kundtjänst – telefon och e-post
• Fakturering och bokföring


Läs mer under våra övriga tjänster eller kontakta oss så berättar vi mer.