Returhantering – En viktig del inom e-handeln

Vi levererar returhantering som ger din e-handel lojala kunder! Oavsett om dina kunder kommer till dig som privatpersoner eller representanter från ett företag är smidiga returer ett utmärkt sätt att göra dem nöjda med ditt företag. Vilket i sin tur gör det mer sannolikt att de vänder sig till dig igen, även om de skickade tillbaka delar eller hela sin leverans.

Returhantering som vårdar värdefulla kundrelationer

I vissa affärsmodeller är returer en naturlig del och kunder gör returer på en relativt hög andel av leveranserna. Det kan till och med vara de mest lojala kunderna som kommer i kontakt med din returhantering. Med andra ord, här har du en chans att vårda viktiga kundrelationer genom att leverera en smidig lösning.

För oss är det självklart att ha en dialog med dig om hur arbetet ska se ut. Vår uppgift är både att bidra med expertis och att vara lyhörda inför dina önskemål. Tillsammans med dig hittar vi en lösning för returhantering som passar din e-handel, där kostnaden är rimlig i förhållande till vinsterna du får. I och med att vi har varit med förut kan vi genomföra justeringar som enkelt men effektivt gör det enklare för kunderna att sköta sin del och för oss att sköta vår. Vi kan även diskutera din returpolicy med dig om du vill. Är du också intresserad av en skräddarsydd lösning för returhantering där din e-handel är utgångspunkten? Hör av dig till oss så påbörjar vi arbetet med att ta fram en sådan.

Lagerhållning

Vi förfogar över stora egna lager på ca.7 000 pallplatser i ändamålsenliga och tempererade lokaler.

Läs mer

Plock och pack

Vi har egen kompetent personal och kompletterar med inhyrd för att lösa variationer som exempelvis säsongstoppar eller månadsutskick.

Läs mer

Logistik och transport

Vi står oberoende i förhållande till transportörer och speditörer, samt utför egna transporter.

Läs mer

Hantering av farligt gods

I händerna på vår utbildade personal och tillstånd att lagra brandfarlig vara kan du känna dig trygg.

Läs mer

Är du redo att ta steget till frihet?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till att skräddarsy era logistiklösningar.