Nyheter

Olika logistiklösningar

I denna artikel går vi igenom olika logistiklösningar: hur de fungerar och vad det innebär. Läs mer om 1PL, 2PL, 3PL och 4PL här!

Allt du behöver veta om olika fraktsätt och leveranser

I denna artikel går vi igenom flera faktorer som är bra att känna till gällande fraktsätt och leveranser.

Lagerhantering och transport av livsmedel

För lagerhantering och transport av livsmedel är Exacta en perfekt logistikpartner. Vi skräddarsyr lösningar för alla typer av företag.

Logistik som konkurrensmedel

När det gäller e-handel är logistik viktigare än någonsin. Logistik kan nämligen bidra till en bättre kundupplevelse genom smarta lösningar.

Varuhantering i kyla och värme

När det gäller varuhantering i kyla och värme behöver processerna vara pålitliga, med hög spårbarhet och ordentliga temperaturkontroller.

Hantera logistik själv

Att hantera logistik själv svårare och krångligare än man kan tro. Det är därför tur att Exacta kan hjälpa dig med din logistikhantering!

Tips för effektiv returhantering

När det gäller e-handel kan man inte komma ifrån returer. Här har vi samlat 4 tips för en så snabb returhantering som möjligt.

Tinder för logistik

Warehousefinders idé är att enkelt matcha ihop varuägare och logistikpartners, och på så vis effektivsera 3PL-branschen.

Alla metoder för effektiv packning

Papperslösa metoder kan effektivisera hela packningsprocessen. Läs mer om alla metoder här!

3PL skapar affärsvärde

3PL skapar affärsvärde Att använda sig av 3PL, även känt som tredjepartslogistik, är en logistiklösning som på senare år blivit…

Optimera verksamheten med lagersystem

Optimera verksamheten med lagersystem Tidigare har vi tipsat om hur du kan optimera din lagerlayout för att plocka effektivare. I…

Optimera din lagerlayout och plocka effektivare

Din lagerdesignen kan, om den är optimalt konstruerad, effektivisera hela din affärsprocess. Läs mer om hur det fungerar här!

Har du fått bluffmail ”från” PostNord?

Det cirkulerar E-post och SMS som ser ut att vara från PostNord med Distributionscenter i Stockholm som avsändare. Det är inte vi!

Exacta har förvärvat samtliga aktier i 3P Logistic AB

Verksamheten växer, vilket öppnar upp nya möjligheter för såväl befintliga som nya kunder.